Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


stef gheysen

Google chrome: Automatisch starten youtube inschakelen

Aanbevolen berichten

Beste 

 

ik heb een eigen bezoekersregistratie software, draaiende op het internet. Tijdens het registreren krijgt de bezoeker enkele instructies te zien. Dit kunnen eenvoudige pdf documenten zijn. maar dit kunnen ook Filmpjes zijn gemaakt op maat en op youtube geplaatst. Vroeger werd bij het openen van de instructie het filmpje automatisch gestart. Nu niet meer... Bij een kennis van mij hebben we dit ook geprobeerd en daar start het filmpje wel automatisch in chrome.. kan iemand mij verder helpen aub. 

Volgende instructies heb ik reeds gevonden, maar zijn volgens mij verouderd want je vindt nergens nog "media" terug... bij de site instellingen. 

 

Chrome automatisch afspelende video's blokkeren: zo doe je dat
 1. Druk op de drie puntjes rechtsboven en open de 'Instellingen';
 2. In het menu dat verschijnt selecteer je 'Site-instellingen';
 3. Scroll naar beneden en kies 'Media' en vervolgens 'Automatisch afspelen';
 4. Standaard mogen alle sites automatisch video's afspelen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    0

  beste @stegisoft

   

  Ik heb dit net even getest. En dit blijkt inderdaad goed te doen wat het moet doen! Ik had deze tekst precies eerder al gevonden maar toch niet goed gelezen wat ik u precies moest doen. Mag ik u van harte bedanken om mij te helpen. 

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.