Ga naar inhoud

Gast snorry

Aanbevolen berichten

Dit heb ik gevonden in een site over computertips :

Klik met de rechtermuisknop op Start en klik vervolgens op Verkennen.

Ga in de directory Mappen op zoek naar de map, het bestand of het programma waarvoor u een snelkoppeling wilt maken en klik op het gewenste item om het te openen.

Klik op het pictogram dat het item vertegenwoordigt.

Klik op Bestand en klik vervolgens op Snelkoppeling maken in het menu dat wordt weergegeven.

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de snelkoppeling dat is gemaakt.

Kies Kopiëren naar in het snelmenu en klik vervolgens op Bureaublad (snelkoppeling maken) in het submenu dat wordt weergegeven.

Heb het zelf nog niet uitgeprobeerd.

Toch succes.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Is een heel eenvoudige manier voor klik op de rechtermuisknop als u in programa's op het item staat dan ziet u in het menu staankopieren naar dan verschujnt er weer een menu waar tussen staat snelkoppeling maken bureaublad ik hoop dat u met deze uitleg geholpen bent

Link naar reactie
Delen op andere sites

Snelkoppeling maken

Wil je een snelkoppeling maken naar Pc Helpforum en deze plaatsen op het bureaublad? Ga dan op de betreffende webpagina staan: Rechtermuisknop > Snelkoppeling maken > Op bureaublad plaatsen > Ja. Dan moet de snelkoppeling op het bureaublad staan. Controleren van de snelkoppeling. Ga op het pictogram van de snelkoppeling in het bureaublad staan: Rechtermuisknop > Eigenschappen.

Het maken van een snelkoppeling rechtstreeks vanaf het Bureaublad. Ga op een lege plaats in het Bureaublad staan: Rechtermuisknop > Nieuw > Snelkoppeling > Locatie opgeven (voorbeeld) http://www.nos.nl/nos/nieuwsoverzicht/index.html > Volgende > (naam geven) NOS-Nieuws > Voltooien. U kunt als de snelkoppeling niet werkt, direct de http: tekst/regel wijzigen onder: Rechtermuisknop > Eigenschappen > Kies juiste tabblad > Wijzigen http:

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.