Ga naar inhoud

tikken in plaats van vegen


lowie12

Aanbevolen berichten

Dag Lowie,

Ik heb zelf geen android smartphone, maar ik heb even voor je gezocht.

Je schijnt het tegenwoordig niet meer standaard in te kunnen stellen op een Samsung Galaxy S9 dat je tikt in plaats van veegt om een gesprek aan te nemen. Vroeger zou het wel gekund hebben, las ik hier: https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s9-s9/oproep-aannemen-s9/td-p/1120281

 

Wil je toch per se tikken in plaats van vegen om een gesprek aan te nemen, dan kun je van Google Play een aparte app installeren, bijvoorbeeld Full Screen Caller ID.

Hier te downloaden: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androminigsm.fscifree&hl=nl&gl=NL

In de review van die app door Thea Lubbers (d.d. 16 juli 2021) lees ik: "En opnemen hoef je niet meer te doen met swipen, gewoon op de knop "opnemen" of "ophangen" klikken. Zo handig als je geen held bent met swipen. Ik had deze eerder moeten hebben."

 

Bekijk de afbeeldingen even op Google Play en besluit dan of dat is wat jij wilt. Je kunt de app ook een weekje proberen. Bevalt hij niet, dan verwijder je hem weer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.