Ga naar inhoud

Resetten browser android? Hoe best?


Kurtt

Aanbevolen berichten

8+ inhoud als smartphone tijdje niet gebruikt wordt en "unlocked" wordt

Lieve helpers,

Mijn vriendin krijgt altijd8+ inhoud als ze haar smartphone een tijdje niet gebruikt en de gsm unlocked. Hoe krijgt ze die8+ inhoud weg?
Het is een Android.

Zou het resetten van Chrome op die Android het probleem oplossen? Hoe reset ik Chrome op een Android? (werkwijze dat op de meeste androids werken?)
Ze is dan waarschijnlijk wel al haar ingestelde paswoorden en bookmarks kwijt, maar dat is geen probleem.

Mogelijk kan het 'eenvoudiger' en alleen de pornosites verwijderen in de instellingen van Chrome?

Maar ik denk dat een reset van chrome het probleem zal oplossen. Hoe moet ik dit precies doen op android? Heb al gezocht op google maar vind niet direct iets voor resetten van chrome.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het zal geen 8+ inhoud zijn, maar 18+ inhoud. P o r n o dus.

Ah, ik merk het al: als je het woord p o r n o zonder spaties typt, dan maakt de forumsoftware er zelf 8+ van. Beetje raar, want dat zou 18+ moeten zijn…

 

Hier een Engelstalig artikel over het resetten van de browser Chrome op een android smartphone: https://malwaretips.com/blogs/how-to-reset-chrome-browser-settings-on-android-phone/

 

Lees het complete artikel door. Na het resetten van Chrome ook de rest uitvoeren, waaronder een scan uit laten voeren door Malwarebytes.

 

Succes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.