Ga naar inhoud

Frontpage website niet zichtbaar voor iedereen


Macama
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik heb in Frontpage deze site gemaakt, maar nu begrijp ik dat veel mensen deze site niet kunnen zien. Ikzelf (en op de zaak) kunnen we hem wel bezichtigen, maar mijn (potentiele) klanten dus niet en daar baal ik van. Nu begrijp ik dat dat met providers en het programma Frontpage te maken heeft, maar kan iemand mij uitleggen (in J&J taal aub...) wat dat nou precies is en het belangrijkste, wat ik daar aan kan veranderen (een vergelijkbaar programma als Frontpage oid...).

Alvast dank!

Mireille

Link naar reactie
Delen op andere sitesIdem dito ... geslaagd, zowel met FF als IE als Opera. Alleen zijn de laadtijden van de bovenste foto's enorm traag. Afbeeldingen lijken me te zwaar voor vlot gebruik van de website :s

En Frontpage is dan misschien niet de beste sitebuilder, maar hier heeft hij toch geen abnormale broncode neergeplant.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Geen probleem hier om de site te bekijken.

Maar zoals Kape zegt: de foto's zijn te zwaar voor een website; ik heb even gekeken en alle foto's zijn meer dan 1 MB, er is zelfs 1 van meer dan 2 MB.

Je kan best een verkleinde versie (220 x 150 pixels) op je site zetten en eventueel doorlinken naar het origineel op ware grootte.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hallo allemaal,

Bedankt voor jullie snelle reacties! Super hoor!

Het probleem ligt dus niet echt bij mij als ik het begrijp maar bij de bezoekers die geen Java hebben geinstalleerd. Is dit bij iedere site zo, of alleen bij FP sites.

Maar nu vraag ik mij af, als iemand de site opent die geen Java heeft, geeft de site dan aan dat ze dat moeten downloaden (en geeft hij dan een link). Ik heb dit zelf weleens, dan krijg je zo'n balkje bovenin het venster en als je daar op klikt kun je dat gelijk erop zetten.

Als dat zo is, dan vermeld ik dat gewoon op de indexpagina (de tekst kunnen ze geloof ik wel lezen, de foto's en aanwijsknoppen zien ze niet) en is het probleem zo goed als opgelost.

Oja.... wat is FF en IE? (Sorry kan een leuke site bouwen, maar daar houdt het mee op, hahaha)....

Groetjes,

Mireille

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik maak zelf ook sites in Forntpage 2003, en ik heb daar nog geen problemen mee gehad. Als ik je website bezoek en wat navigeer, dan valt firefox plots uit. Je kan proberen om de site in frames te maken en eventueel onzichtbaar maken, en het menu in gewone tekst te zetten, want soms verdwijnen er knoppen. Dan kan je eventueel die slideshow op de homepagina laten staan

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...