Ga naar inhoud

Hoofdletter of niet ?


bernard

Aanbevolen berichten

Om een hoofdletter te typen moet je de Shift toets ingedrukt houden. Als je dat niet doet, dan typ je een kleine letter.

 

Toch kan het voorkomen dat je denkt kleine letters te typen en dat er dan toch enkel hoofdletters op je scherm verschijnen. In dat geval heb je per ongeluk de Caps Lock toets ingedrukt. Die zorgt ervoor dat alle getypte letters hoofdletters worden.

Maar meestal gaat er als waarschuwing een lampje op de toetsenbord branden wanneer je de Caps Lock toets hebt ingedrukt.

Soms zit dat lampje op de Caps Lock toets zelf, maar vaak zit het elders op het toetsenbord. Kijk zelf op jouw toetsenbord of er bij jou een lampje gaat branden nadat je de Caps Lock toets hebt ingedrukt. Dat lampje zal uitgaan wanneer je nogmaals op de Caps Lock toets drukt, want daardoor schakel je Caps Lock weer uit.

 

Ander hulpmiddel bij inloggen:

Nadat je je wachtwoord hebt ingevuld moet je niet direct op Enter drukken, maar kijken of er een oogje achter het ingevulde wachtwoord staat. Dat is niet altijd het geval, maar als je een oogje ziet, dan klik je op het oogje, waarna het wachtwoord niet meer als sterretjes of bolletjes, maar met echte letters en cijfers getoond wordt. Zo kun je controleren of je het wachtwoord correct hebt ingevoerd.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.