Ga naar inhoud

Total adblock


james48
 Delen

Aanbevolen berichten

Geacht forum, als ik met mijn Samsung Galaxy A53 ergens op klik wordt je meestal bedolven met popups en minuten lange advertenties.

Ik heb iets gelezen over Total Adblock en wil U vragen of zoiets veilig is voor Mobiel Android en ook voor Desktop Windows pc svp?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je er de reviews over Total Adblock op naleest, kom je alvast tot drie opvallend negatieve opmerkingen: 1. er zijn twijfels over de globale werking  2. het adverteren van TA zelf om een betalende versie aan te schaffen en 3. vaak problemen met de aanrekeningen als je een betalende versie wil nemen. Anderzijds zijn er ook wel wat positieve reviews, maar het blijft altijd de vraag hoe betrouwbaar deze zijn ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt kape, na het lezen van je antwoord heb ik ook nog even wat ervaringen van gebruikers opgezocht en dat ziet er niet allemaal goed uit.

Ik zie er nu vanaf.

 

Hartelijk bedankt voor het antwoord, de Topic is wat mij betreft opgelost.

 

Groet, James48

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.