Discussie gesloten
Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste
Resultaten: 11 t/m 20 van 21
Overzicht bedankjes3Bedankjes

Fout tijdens Broncontrole en Prestatiemeter

Dit is een discussie over Fout tijdens Broncontrole en Prestatiemeter in het forum Archief Windows , en maakt deel van de Windows categorie; Hoi Wawa, ik ben net zoals u een TESTER van software. Maar ik heb er wel heel veel van geleerd: ...

  1. #11
    Ervaren Lid Kurtt's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 juli 2007
    Berichten
    6.406

    Standaard

    Hoi Wawa,
    ik ben net zoals u een TESTER van software. Maar ik heb er wel heel veel van geleerd:
    ik test mijn software altijd. Draait de software goed, dan zet ik een image terug en installeer ik nadien de software.

    Het probleem is dat je niet elke dag een volledige image kunt maken, aangezien je externe harde schijf dan erg snel vol raakt. Zelfs een grote externe schijf.
    Laatst gewijzigd door Kurtt; 11 mei 2011 om 20:09

  2. #12
    Supervisor kweezie wabbit's schermafbeelding
    Geregistreerd
    16 juli 2007
    Locatie
    Down the Wabbit Hole
    Leeftijd
    56
    Berichten
    25.054

    Standaard

    Daarom gebruik ik virtuele machines om software te testen.
    Snapsjot maken van een goede configuratie (duurt 5 minuten); software installeren en spelen tot en met; nadien snapshot terugzetten (ook 5 minuten) en je systeem is weer OK.

    700+ lege mappen?? Dat had toch al verdacht moeten overkomen want dat is niet normaal.
    Trouwens, gewiste mappen worden niet teruggezet bij een systeemherstel, tenzij het systeemmappen zijn misschien.
    Als je tevreden bent over ons, vertel het dan aan gans de wereld.
    Als je niet tevreden bent, vertel het dan alleen aan ons.


    Bezoek onze VIDEOZONE: info in woord en beeld !

  3. #13
    Lid WaWa's schermafbeelding
    Geregistreerd
    21 mei 2010
    Locatie
    Strombeek
    Leeftijd
    71
    Berichten
    382

    Standaard

    Kweezie Wabbit, Kurtt & Asus,
    Erg bedankt voor zoveel goede raad. Ik heb teruggezet naar 08.05 met Paragon. Samen met de 4 nieuwe updates van MS heeft het al bij al één uur geduurd.
    Waar vind ik informatie over 'Image modus' en de 'Snapshot'?
    «Perfmon /report» werkt weer zoals verwacht. Een image terugzetten is zoveel betrouwbaarder dan Systeemhertel.
    Vanavond zet ik het op opgelost.
    MVG Allemaal en bedankt. | WW

  4. #14
    Ervaren Lid Kurtt's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 juli 2007
    Berichten
    6.406

    Standaard

    Daarom gebruik ik virtuele machines om software te testen.
    Snapsjot maken van een goede configuratie (duurt 5 minuten); software installeren en spelen tot en met; nadien snapshot terugzetten (ook 5 minuten) en je systeem is weer OK.
    Met welke software doe je dat? Want dat lijkt me wel zeer interessant. Bedoel je Virtual PC of nog eenvoudiger?

  5. #15
    Supervisor kweezie wabbit's schermafbeelding
    Geregistreerd
    16 juli 2007
    Locatie
    Down the Wabbit Hole
    Leeftijd
    56
    Berichten
    25.054

    Standaard

    Snapshot is een functie van de software waarmee je virtuele machines aanmaakt.
    Die snapshot is eigenlijk een image of momentopname van de toestand van een virtuele machine.
    Dit komt overeen met een schijfimage op een echte machine.

    "Image Modus" is mij ook onbekend maar ik denk dat het ongeveer hetzelfde is als snapshot.
    Als je tevreden bent over ons, vertel het dan aan gans de wereld.
    Als je niet tevreden bent, vertel het dan alleen aan ons.


    Bezoek onze VIDEOZONE: info in woord en beeld !

  6. #16
    Ervaren Lid Kurtt's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 juli 2007
    Berichten
    6.406

    Standaard

    Snapshot is een functie van de software waarmee je virtuele machines aanmaakt.
    Met welk programma doe je dat? Met een virtuele machine of bestaat het programma "Snapshot" op zich ook?

  7. #17
    Supervisor kweezie wabbit's schermafbeelding
    Geregistreerd
    16 juli 2007
    Locatie
    Down the Wabbit Hole
    Leeftijd
    56
    Berichten
    25.054

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Kurtt Bekijk bericht
    Met welke software doe je dat? Want dat lijkt me wel zeer interessant. Bedoel je Virtual PC of nog eenvoudiger?
    Ik gebruik Virtual Box (gratis software).
    Kurtt gaf dit bericht een bedankje.
    Als je tevreden bent over ons, vertel het dan aan gans de wereld.
    Als je niet tevreden bent, vertel het dan alleen aan ons.


    Bezoek onze VIDEOZONE: info in woord en beeld !

  8. #18
    Ervaren Lid Kurtt's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 juli 2007
    Berichten
    6.406

    Standaard

    Bedankt. Dan ga ik deze avond dit eens lezen.

  9. #19
    Super Moderator Asus's schermafbeelding
    Geregistreerd
    21 juni 2010
    Berichten
    17.005

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door WaWa Bekijk bericht
    «Remove empty Directiries» had 700+ lege mappen gewist.
    Dan mogen we eigenlijk stellen dat je probleem veroorzaakt werd door een té agressieve cleaner...
    Theory is when you know something, but it doesn't work ... practice is when something works, but you don't know why ...

  10. #20
    Lid WaWa's schermafbeelding
    Geregistreerd
    21 mei 2010
    Locatie
    Strombeek
    Leeftijd
    71
    Berichten
    382

    Standaard

    Asus - Kurtt - Kweezie Wabbit,
    Dan is het allemaal weer mooi voor mekaar gekomen. Zo heb ik weer iets bijgeleerd (the hard way...) en blijkbaar ben ik niet alleen.
    Wekelijks een Image maken van de C:-schijf (OS & Programma's) is toch nog altijd de betere oplossing om uit problemen te komen - en om af en toe iets riskant te kunnen en durven ondernemen. Mijn D:-schijf van 1 TB kan toch gelakkelijk 25 Images bevatten en van dan af wis ik de oudste. Ook al mijn Afbeeldingen en Documenten kunnen er nog bij. Op mijn F:-schijf van 500GB laat ik verder Windows de 'gewone' back-ups ook wekelijks automatisch maken. Daar kunnen er ± 50 op (Windows = 9 GB / Paragon = 39 GB. Ik begrijp nog altijd niet waarom dit verschillend is. Het lijkt er op dat Windows Zipt.).
    Sorry allemaal voor het ongemak en toch bedankt!
    MVG | WW
    Kurtt gaf dit bericht een bedankje.

Discussie gesloten
Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

  1. [OPGELOST] Fout tijdens update
    door Dave0512 in forum Archief Windows
    Reacties: 11
    Laatste bericht: 27 april 2011, 06:51
  2. fout tijdens herinstallatie windows xp
    door ewoud93 in forum Archief Windows
    Reacties: 12
    Laatste bericht: 15 april 2011, 13:03
  3. [OPGELOST] fout tijdens het verzenden van een opdracht
    door michel50 in forum Archief Internet & Netwerk
    Reacties: 7
    Laatste bericht: 16 januari 2011, 12:46
  4. fout opgetreden tijdens het laden
    door bobje in forum Archief Windows
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 14 februari 2010, 22:11
  5. fout tijdens installatie van vista
    door Yannick in forum Archief Windows
    Reacties: 14
    Laatste bericht: 30 december 2007, 11:27

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •