Discussie gesloten
Pagina 1 van 5 123 ... LaatsteLaatste
Resultaten: 1 t/m 10 van 41
Overzicht bedankjes3Bedankjes

Verschillende problemen met het herinstaleren van Windows en het Formateren

Dit is een discussie over Verschillende problemen met het herinstaleren van Windows en het Formateren in het forum Archief Hardware algemeen , en maakt deel van de Hardware algemeen categorie; Hoi, Ik hoop dat iemand me kan helpen, m'n pc is heel erg in de war dus ik wil windows ...

 1. #1
  Lid
  Geregistreerd
  2 oktober 2010
  Locatie
  Rotterdam
  Berichten
  60

  Standaard Verschillende problemen met het herinstaleren van Windows en het Formateren

  Hoi,

  Ik hoop dat iemand me kan helpen, m'n pc is heel erg in de war dus ik wil windows opnieuw installeren ( nee ik wil geen verschillende registry fixes doen of schijf comprimeren of andere dingen) en gewoon alles er volledig afgooien, ik wil mn computer weer helemaal krijgen zoals ie was, ik hoef geen backups meer te maken alles is gedaan. Ik heb met Keyfinder alle serial keys opgespoord die ik wou houden. Gisteravond ben ik begonnen maar toen ik de xp schijf erin deed en de computer rebootte, kreeg kreeg ik de melding tijdens het opstarten: "no disk attached". Toen ik daarna de bios had veranderd en alles op draaien vanaf de cd drive had gezet, kreeg ik de melding druk op een toets om vanaf de cd te starten dus ik deed dat, kwam ik er na een hele onderneming achter dat precies op dat moment mn toetsenbord uitvalt? Ik krijg soms als ik opstart naar bureau blad opeens een melding van nieuwe hardware RIAD controller gevonden ofzo..(?) Ik ben daarna naar uitvoeren gegaan cmb getikt daarna format C: daarna volumenaam opgegeven maar dan zegtie na een paar bevestigingen dat dat in gebruik is, wat opzich ook wel sense maakt maar ik heb geen idee meer wat ik nu moet doen, iemand een idee?

  Ps: Ik probeer mn computer weer een beetje paraat te krijgen voor wat games van toen, toen ik hem jaren geleden kocht kon hij de graphics van Doom 3 op extreme draaien dat was toen de maatstaaf haha dus als iemand nog tips heeft over hoe ik hem sneller kan maken of dingen mooier, hoor ik het ook graag want wil die game wel weer spelen naast vele andere

  Je kan je windows niet formatteren door het commando cmd in te geven, en dan het commando format c:. Dat gaat niet in Windows zelf, omdat Windows 'in gebruik' is. Je moet dit doen met de Windows cd.

  Je moet de windows-cd er gewoon insteken tijdens het opstarten van de computer. Als je toetsenbord uitvalt tijdens het installeren, vraag dan eens aan een vriend of kennis of je zijn toetsenbord even mag lenen zodat je verder kan. Zo kan je ook uitsluiten of het uitvallen ligt aan je toetsenbord of dat het een software probleem is.

  Als je de windows-cd insteekt, krijg je net voor het kopieren van de installatiebestanden de optie om te formatteren. Kies die optie dan.

  oke dus in principe is het enige wat ik nodig heb een nieuw toetsenbord? maar waarom eigenlijk want dat toetsenbord doet het nu ook gewoon?

  Valt je toetsenbord enkel uit als je de computer opstart met de windows cd?
  Bijkomend vraagje: Welke windows gebruik je? (XP, Vista of 7)

  nee volgensmij ook zonder cd maar heel vreemd want het is maar heel even want ik kom namelijk wel in de bios met delete, alleen daarna issie even 2 seconde zwart en dan krijg ik die vraag starten via disk en precies dan kan ik dus niks drukken..heel vreemd.

  Je kan tijdelijk een toetsenbord met snoer gebruiken. Die werken bijna altijd. Heb je momenteel een draadloos toetsenbord? Die kunnen nogal kuren hebben! (even drukken op knopje toetsenbord en ontvanger kan ontvangst-problemen oplossen)

  nee ik heb er eentje met draad via een usb ingang. dus niet zo'n moeilijke groene als begrijpt wat ik bedoel.

  Dan kan er een probleem zijn met de usb-poort waarin je je toetsenbord steekt. Heb je niet zo'n ouderwets toetsenbord liggen om te testen of dat beter contact maakt?
  Wacht even tot morgen, dan zijn de hardware mensen op dit forum terug wakker of terug van café lol. (want het is zaterdag lol)

  oke ja dat is het dus ik heb het toetsenbord ookal meerdere malen verwisseld van poort, k zit echt niet zomaar vast met computers maar dit gaat me echt de pet te boven maar in ieder geval bedankt voor de hulp nog zo laat en ik ga dan idd maar ff kijke of ik ergens zo'n oud toetsenbord kan scoren

  als ik het goed heb begrepen was jij niet de gene die vorig keer heeft geformatteerd.
  volgens mij is je xp cd niet compatible met raid drivers voor jouw moederbord.
  Raid betekent dat je 2 of meer hardeschijven als 1 hardeschijf laat werken dit word geregeld via bios.
  nadat je het bericht: druk op een toets...(nadat je hebt gedrukt) krijgt begint windows setup de raid drivers te laden die van te voren meegebrand zijn op de XP schijf of via een floppy drive kan je het handmatig laden door tijdens het laden de berichten onderin de venster te volgen waar staat dat je op (volgens mij) f6 moet drukken om in de menu te komen. De standaart raid drivers die al in de xp setup staan ondersteunen jouw hardware niet.

  wat jij nu moet doen is de raiddrivers voor jouw moederbord vinden via de fabrieks site of als je een cd hebt gekregen bij je moederbord staat het waarschijnlijk daar ook op. vervolgens moet je het zetten op een floppy of samen met de xp setup branden op een schijf. de keuze van floppy is wel duidelijk denk ik.

  branden op cd:

  je moet hiervoor de programma Nlite slipstream gebruiken.
  dat is een gratis software en volgensmij kan het geen kwaad als ik het hier noem(anders wordt het toch wel verwijderd door iemand)

  dit prog kan je downloaden van hier: nLite - Deployment Tool for the bootable Unattended Windows installation - Download
  de uitleg van het gebruik daarvan stuur ik je als een pm (ik denk dat ik de link hier niet mag plaatsen)

  Ik krijg soms als ik opstart naar bureau blad opeens een melding van nieuwe hardware RIAD controller gevonden ofzo..
  Je bent toch zeker dat je geen RAID controller hebt?
  Volgens google krijg je deze melding als je Daemon Tools op je pc geinstalleerd hebt of dat er een conflict is met 2 apparaten. Heb je Daemon Tools geinstalleerd?

  ____________________________________________________________________________________________________ _______________________

  Post ook eens een hijackthis logje:

  Download HijackThis.

  Klik bij "HijackThis Downloads" op "Installer".
  Dubbelklik op HijackThis.msi
  Hijackthis wordt nu op je PC geďnstalleerd, een snelkoppeling wordt op je bureaublad geplaatst.

  HijackThis zal openen na het installeren.
  Klik op "Do a systemscan and save a logfile".
  Er opent een kladblokvenster, hou gelijktijdig de CTRL en A-toets ingedrukt, nu is alles geselecteerd. Hou gelijktijdig de CTRL en C-toets ingedrukt, nu is alles gekopieerd. Plak nu het HJT logje in je bericht door CTRL en V-toets.

  Let op : Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als “administrator” uit te voeren via rechtermuisknop “uitvoeren als administrator". Indien dit via de snelkoppeling niet lukt voer je HijackThis als administrator uit in de volgende map : C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis.

  ____________________________________________________________________________________________________ __________________________

  Post daaronder ook eens dit logje:

  Download en installeer Speccy.
  Start het programma en er zal nu een overzicht gemaakt worden van je hardware.
  Als dit gereed is selecteer je bovenaan " File - Publish Snapshot " en vervolgens bevestig je die keuze met " Yes ".
  In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht.
  Laatst gewijzigd door kape; 8 oktober 2010 om 21:38

 2. #2
  Ervaren Lid Kurtt's schermafbeelding
  Geregistreerd
  1 juli 2007
  Berichten
  6.439

  Standaard

  ontzettend bedankt ik ga dit proberen!
  sorry voor de dubbelpost maar ik wist even niet in welke ik hem kwijt moest ik zag windows later pas.
  Ik heb een floppie waarop staat:
  G72-VASA040 RAID Driver For VT6420/VT8237
  Disk 1 of 1
  zou dit het kunnen zijn?
  Probeer dat eens, ja.

 3. #3
  Lid
  Geregistreerd
  2 oktober 2010
  Locatie
  Rotterdam
  Berichten
  60

  Standaard

  ik weet niet of ik wel of geen RAID controller heb, ik weet niet eens wat het is.. vroeg me alleen af of het met het toetsenbord te maken had dat dat uitviel.

  ---------- Post toegevoegd om 01:28 ---------- Vorige post was om 01:26 ----------

  ik heb nu dat floppy erin gedaan en krijg dan 2 mapjes met PIDE en RAID en een pictogram XTXSETUP.OEM
  en ik heb trouwens wel Deamon tools geinstalleerd..maakt dat nog uit?
  Laatst gewijzigd door Liné; 3 oktober 2010 om 01:38

 4. #4
  Lid
  Geregistreerd
  2 oktober 2010
  Berichten
  20

  Standaard

  ALS JE GEEN DAEMONTOOLS GEBRUIKT:
  is de makkelijkste manier om te controleren of je gebruik maakt van raid door even in Deze computer te kijken hoeveel hardeschijven je hebt (onthouden) vervolgens klik je rechtermuis knop op Deze computer -> beheren -> zoek in de linker gedeelte van de nieuw geopende venster naar schijf beheer (klik erop) vervolgens moet je in de rechts onder gedeelte van de venster kijken daar zie je waarschijnlijk een cd drive, harde schijven kijk hoeveel regeltjes je hebt met een naam die begint met SCHIJF.
  als je 1 of 2 schijven hebt in Deze computer en deze schijven komen overeen met de aantal in SCHIJF BEHEER dan maak je geen gebruik van RAID. als je in Deze Computer 1 schijf hebt en in SCHIJF BEHEER 2 of meer dan maak je gebruik van raid.

  foeiii

  ---------- Post toegevoegd om 23:43 ---------- Vorige post was om 23:38 ----------

  oo ik heb je laatste bericht gemist.
  dat je daemontools hebt geinstalleerd heeft geen effect op de setup want de setup draait nu in bios en dat prog is een windows prog.

  je hebt de floppy erin gedaan... eeeuuuhm in welk venster ben je?

  je moet het wel laden als je setup net is gestart en jij op f6 (geloof ik) hebt gedrukt waarna de menu te voorschijn komt wat de mogelijkheid geeft om je drivers te laden en ja het zijn de RAID drivers.

 5. #5
  Lid
  Geregistreerd
  2 oktober 2010
  Locatie
  Rotterdam
  Berichten
  60

  Standaard

  Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
  Scan saved at 2:17:25, on 3-10-2010
  Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
  MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.17080)
  Boot mode: Normal

  Running processes:
  C:\WINDOWS\System32\smss.exe
  C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
  C:\WINDOWS\system32\services.exe
  C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
  C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
  C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
  C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
  C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\AppleMobileDeviceService.exe
  C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgwdsvc.exe
  C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe
  C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
  C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
  C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE
  C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
  C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
  C:\Program Files\Microsoft\Search Enhancement Pack\SeaPort\SeaPort.exe
  C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
  C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgam.exe
  C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgrsx.exe
  C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgnsx.exe
  C:\WINDOWS\Explorer.EXE
  C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE
  C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe
  C:\WINDOWS\vsnpstd.exe
  C:\Program Files\Common Files\InstallShield\UpdateService\issch.exe
  C:\Program Files\HP-All-in-one\HP Software Update\HPWuSchd2.exe
  C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgtray.exe
  C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe
  C:\Program Files\DivX\DivX Update\DivXUpdate.exe
  C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe
  C:\Program Files\Microsoft ActiveSync\wcescomm.exe
  C:\Program Files\FTD Watchdog\FtdMonitor.exe
  C:\Program Files\HP-All-in-one\Digital Imaging\bin\hpqtra08.exe
  C:\PROGRA~1\MI3AA1~1\rapimgr.exe
  C:\Program Files\Nuance\NaturallySpeaking9\Program\natspeak.exe
  C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
  C:\Program Files\HP-All-in-one\Digital Imaging\bin\hpqSTE08.exe
  C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe
  C:\Program Files\Windows Live\Contacts\wlcomm.exe
  C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
  C:\Program Files\FTDv3.8\FTDv3.exe
  C:\Program Files\NewsLeecher\newsLeecher.exe
  C:\Program Files\NewsLeecher\newsLeecher.exe
  C:\WINDOWS\system32\msiexec.exe
  C:\Program Files\hj\Trend Micro\HiJackThis\HiJackThis.exe

  R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = Hotmail, Messenger, nieuws en entertainment vind je op MSN.nl
  R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = Hotmail, Messenger, nieuws en entertainment vind je op MSN.nl
  R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = Bing
  R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = Bing
  R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = Hotmail, Messenger, nieuws en entertainment vind je op MSN.nl
  R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
  R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
  R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = *.local
  R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Koppelingen
  R3 - URLSearchHook: (no name) - *{CFBFAE00-17A6-11D0-99CB-00C04FD64497} - (no file)
  R3 - URLSearchHook: AVG Security Toolbar BHO - {A3BC75A2-1F87-4686-AA43-5347D756017C} - C:\Program Files\AVG\AVG8\Toolbar\IEToolbar.dll
  O1 - Hosts: 127.255.255.255 195.137.236.101
  O1 - Hosts: 127.255.255.255 195.137.236.101
  O1 - Hosts: 127.255.255.255 195.137.236.101
  O1 - Hosts: 127.255.255.255 serial.alcohol-soft.com
  O1 - Hosts: 127.255.255.255 CD and DVD Burning Software - Alcohol Soft copy and virtual drive software Alcohol 120 and 52% Free Edition
  O1 - Hosts: 127.255.255.255 images.alcohol-soft.com
  O1 - Hosts: 127.255.255.255 trial.alcohol-soft.com
  O1 - Hosts: 127.255.255.255 support.alcohol-soft.com
  O1 - Hosts: 127.255.255.255 users.alcohol-soft.com
  O1 - Hosts: 127.255.255.255 shop.alcohol-soft.com
  O1 - Hosts: 127.255.255.255 195.137.236.101
  O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll (file missing)
  O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - {3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0} - C:\Program Files\AVG\AVG8\avgssie.dll
  O2 - BHO: XML module - {500BCA15-57A7-4eaf-8143-8C619470B13D} - (no file)
  O2 - BHO: (no name) - {5C255C8A-E604-49b4-9D64-90988571CECB} - (no file)
  O2 - BHO: Search Helper - {6EBF7485-159F-4bff-A14F-B9E3AAC4465B} - C:\Program Files\Microsoft\Search Enhancement Pack\Search Helper\SEPsearchhelperie.dll
  O2 - BHO: Windows Live Aanmelden - Help - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
  O2 - BHO: AVG Security Toolbar BHO - {A3BC75A2-1F87-4686-AA43-5347D756017C} - C:\Program Files\AVG\AVG8\Toolbar\IEToolbar.dll
  O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll
  O2 - BHO: Windows Live Toolbar Helper - {E15A8DC0-8516-42A1-81EA-DC94EC1ACF10} - C:\Program Files\Windows Live\Toolbar\wltcore.dll
  O2 - BHO: JQSIEStartDetectorImpl - {E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C} - C:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\ie\jqs_plugin.dll
  O3 - Toolbar: AVG Security Toolbar - {CCC7A320-B3CA-4199-B1A6-9F516DD69829} - C:\Program Files\AVG\AVG8\Toolbar\IEToolbar.dll
  O3 - Toolbar: &Windows Live Toolbar - {21FA44EF-376D-4D53-9B0F-8A89D3229068} - C:\Program Files\Windows Live\Toolbar\wltcore.dll
  O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
  O4 - HKLM\..\Run: [NeroCheck] C:\WINDOWS\system32\\NeroCheck.exe
  O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE
  O4 - HKLM\..\Run: [snpstd] C:\WINDOWS\vsnpstd.exe
  O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
  O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
  O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
  O4 - HKLM\..\Run: [ISUSPM Startup] C:\PROGRA~1\COMMON~1\INSTAL~1\UPDATE~1\ISUSPM.exe -startup
  O4 - HKLM\..\Run: [ISUSScheduler] "C:\Program Files\Common Files\InstallShield\UpdateService\issch.exe" -start
  O4 - HKLM\..\Run: [vdrdpup] C:\WINDOWS\system32\rundll32 C:\WINDOWS\system32\vdrdpup.dll,RegisterVirtualChannel
  O4 - HKLM\..\Run: [HP Software Update] C:\Program Files\HP-All-in-one\HP Software Update\HPWuSchd2.exe
  O4 - HKLM\..\Run: [SSBkgdUpdate] "C:\Program Files\Common Files\Scansoft Shared\SSBkgdUpdate\SSBkgdupdate.exe" -Embedding -boot
  O4 - HKLM\..\Run: [AVG8_TRAY] C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgtray.exe
  O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe"
  O4 - HKLM\..\Run: [DivXUpdate] "C:\Program Files\DivX\DivX Update\DivXUpdate.exe" /CHECKNOW
  O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
  O4 - HKLM\..\Run: [iTunesHelper] "C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe"
  O4 - HKCU\..\Run: [H/PC Connection Agent] "C:\Program Files\Microsoft ActiveSync\wcescomm.exe"
  O4 - HKCU\..\Run: [FTD Watchdog Monitor] "C:\Program Files\FTD Watchdog\FtdMonitor.exe"
  O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Lokale service')
  O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Netwerkservice')
  O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
  O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
  O4 - Startup: Dragon NaturallySpeaking.lnk = C:\Program Files\Nuance\NaturallySpeaking9\Program\natspeak.exe
  O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\reader_sl.exe
  O4 - Global Startup: HP Digital Imaging Monitor.lnk = C:\Program Files\HP-All-in-one\Digital Imaging\bin\hpqtra08.exe
  O8 - Extra context menu item: E&xporteren naar Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MI699F~1\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
  O8 - Extra context menu item: Free YouTube to Mp3 Converter - C:\Documents and Settings\Line\Application Data\DVDVideoSoftIEHelpers\youtubetomp3.htm
  O9 - Extra button: In weblog opnemen - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll
  O9 - Extra 'Tools' menuitem: &In weblog opnemen met Windows Live Writer - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll
  O9 - Extra button: Spyware Doctor - {2D663D1A-8670-49D9-A1A5-4C56B4E14E84} - C:\WINDOWS\system32\shdocvw.dll
  O9 - Extra button: Create Mobile Favorite - {2EAF5BB1-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - C:\PROGRA~1\MI3AA1~1\INetRepl.dll
  O9 - Extra button: (no name) - {2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - C:\PROGRA~1\MI3AA1~1\INetRepl.dll
  O9 - Extra 'Tools' menuitem: Mobiele favorieten maken... - {2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - C:\PROGRA~1\MI3AA1~1\INetRepl.dll
  O9 - Extra button: Onderzoek - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MI699F~1\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
  O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
  O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
  O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
  O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
  O16 - DPF: {00B71CFB-6864-4346-A978-C0A14556272C} (Checkers Class) - http://messenger.zone.msn.com/binary...r.cab31267.cab
  O16 - DPF: {4F1E5B1A-2A80-42CA-8532-2D05CB959537} (MSN Photo Upload Tool) - http://by101fd.bay101.hotmail.msn.co...s/MsnPUpld.cab
  O16 - DPF: {6E5E167B-1566-4316-B27F-0DDAB3484CF7} (Image Uploader Control) - http://cache.hyves-static.net/static...eUploader4.cab
  O16 - DPF: {705EC6D4-B138-4079-A307-EF13E40C2416} (InstallerWeb Control) - https://sslvpn.accent.nl/CACHE/sdesk...es/instweb.cab
  O16 - DPF: {8E0D4DE5-3180-4024-A327-4DFAD1796A8D} (MessengerStatsClient Class) - http://messenger.zone.msn.com/binary...t.cab31267.cab
  O18 - Protocol: linkscanner - {F274614C-63F8-47D5-A4D1-FBDDE494F8D1} - C:\Program Files\AVG\AVG8\avgpp.dll
  O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
  O20 - Winlogon Notify: avgrsstarter - avgrsstx.dll (file missing)
  O20 - Winlogon Notify: winzwr32 - winzwr32.dll (file missing)
  O22 - SharedTaskScheduler: Preloader van browseui - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
  O22 - SharedTaskScheduler: Cache-daemon voor onderdeelcategorieën - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
  O23 - Service: Mobiel Apple apparaat (Apple Mobile Device) - Apple Inc. - C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\AppleMobileDeviceService.exe
  O23 - Service: AVG8 WatchDog (avg8wd) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgwdsvc.exe
  O23 - Service: Bonjour-service (Bonjour Service) - Apple Inc. - C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe
  O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Macrovision Europe Ltd. - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe
  O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
  O23 - Service: iPod-service (iPod Service) - Apple Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
  O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - Sun Microsystems, Inc. - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
  O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
  O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
  O23 - Service: Pml Driver HPZ12 - HP - C:\WINDOWS\system32\HPZipm12.exe

  --
  End of file - 11947 bytes


  Dus dat.

 6. #6
  Lid
  Geregistreerd
  2 oktober 2010
  Locatie
  Rotterdam
  Berichten
  60

  Standaard

  oke dan maak ik denk ik wel gebruik van RAID want er staan daar 2 en in DC maar 1tje. Ik ga hem dan nu met dat floppy proberen.

  PS: http://speccy.piriform.com/results/k...khuBn2zls8TUto
  Laatst gewijzigd door Liné; 3 oktober 2010 om 02:49

 7. #7
  Lid
  Geregistreerd
  2 oktober 2010
  Berichten
  20

  Standaard

  hmmm op dat site staat dat je 1 hardeschijf hebt dus geen raid .... of toch wel want RAID betekent niet alleen dat je 2 hardeschijven 1 kan maken maar daarme kan je ook 1 harde schijf delen in 2en of meerdere. eigenlijk is dat onzin want zelfde kan je ook zonder gebruik te maken van raid gewoon in de windows setup. in jou geval. natuurlijk kan je ook 2 hardeschijven van 250 gig zo verdelen dat de ene 300 en de andere 200 gig heeft maar dat is niet van toepassing bij jou. maar je hebt wel 2 partities 1 van 146gig en andere 3gig die waarschijnlijk geregeld is via raid dus ga verder met proberen van .....

 8. #8
  Super Moderator stegisoft's schermafbeelding
  Geregistreerd
  20 maart 2009
  Berichten
  27.218

  Standaard

  Gewoon de raid in de bios uitschakelen want je hebt geen raid nodig in uw geval.

 9. #9
  Lid
  Geregistreerd
  2 oktober 2010
  Locatie
  Rotterdam
  Berichten
  60

  Standaard

  er gebeurt helemaal niks met dat floppy en RAID staat nu uit

  ---------- Post toegevoegd om 03:36 ---------- Vorige post was om 03:32 ----------

  Fuck my life.

 10. #10
  Supervisor kweezie wabbit's schermafbeelding
  Geregistreerd
  16 juli 2007
  Locatie
  Down the Wabbit Hole
  Leeftijd
  56
  Berichten
  25.387

  Standaard

  Ga naar Start – Uitvoeren/Zoekopdracht en tik in: sc stop NOD32krn
  Druk op Enter.
  Ga naar Start – Uitvoeren/Zoekopdracht en tik in: sc delete NOD32krn
  Druk op Enter.

  Start Hijackthis op. Ben je gebruiker van Vista of windows 7 kies dan voor “Run as administrator" of "Uitvoeren als administrator".
  Selecteer “Do a system scan only”. Selecteer alleen de items die hieronder zijn genoemd:

  R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
  R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
  R3 - URLSearchHook: (no name) - *{CFBFAE00-17A6-11D0-99CB-00C04FD64497} - (no file)
  O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll (file missing)
  O2 - BHO: XML module - {500BCA15-57A7-4eaf-8143-8C619470B13D} - (no file)
  O2 - BHO: (no name) - {5C255C8A-E604-49b4-9D64-90988571CECB} - (no file)
  O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE
  O9 - Extra button: Spyware Doctor - {2D663D1A-8670-49D9-A1A5-4C56B4E14E84} - C:\WINDOWS\system32\shdocvw.dll
  O20 - Winlogon Notify: avgrsstarter - avgrsstx.dll (file missing)
  O20 - Winlogon Notify: winzwr32 - winzwr32.dll (file missing)


  Klik op 'Fix checked' om de items te verwijderen.

  Download MBAM (Malwarebytes Anti-Malware)

  Dubbelklik op mbam-setup.exe om het programma te installeren.

  Zorg ervoor dat er een vinkje geplaatst is voor Update Malwarebytes' Anti-Malware en Start Malwarebytes' Anti-Malware, Klik daarna op "Voltooien".
  Indien een update gevonden werd, zal die gedownload en geďnstalleerd worden.
  Wanneer het programma volledig up to date is, selecteer dan in het tabblad Scanner : "Snelle Scan", daarna klik op Scan.
  Het scannen kan een tijdje duren, dus wees geduldig.
  Wanneer de scan voltooid is, klik op OK, daarna "Bekijk Resultaten" om de resultaten te zien.
  Zorg ervoor dat daar alles aangevinkt is, daarna klik op: Verwijder geselecteerde.
  Na het verwijderen zal een log openen en zal er gevraagd worden om de computer opnieuw op te starten. (Zie verder).

  Indien er de rootkit (TDSS) aanwezig is, zal MBAM vragen te herstarten. Doe dit dan ook.
  MBAM zal na de herstart opnieuw scannen en de rootkit verwijderen.

  Het log wordt automatisch bewaard door MBAM en kan je terugvinden door op de "Logs" tab te klikken in het programma.

  Indien MBAM moeilijkheden heeft met het verwijderen van bepaalde bestanden zal het enkele meldingen geven waar je OK moet klikken. Daarna zal het vragen om de computer opnieuw op te starten... dus sta toe dat MBAM de computer opnieuw opstart.

  Plak de inhoud van het logje in je volgende bericht, samen met een nieuw HijackThis log.

  Als je AVG gebruikt, mag je die updaten naar versie 9 en Eset NOD32 verwijderen want 2 virusscanners op 1 systeem geeft problemen.
  Als je tevreden bent over ons, vertel het dan aan gans de wereld.
  Als je niet tevreden bent, vertel het dan alleen aan ons.


  Bezoek onze VIDEOZONE: info in woord en beeld !

Discussie gesloten
Pagina 1 van 5 123 ... LaatsteLaatste

Soortgelijke discussies

 1. Windows herinstaleren
  door wesleyvh in forum Archief Windows
  Reacties: 51
  Laatste bericht: 20 april 2010, 20:38
 2. verschillende problemen
  door antwerpfan in forum Archief Internet & Netwerk
  Reacties: 1
  Laatste bericht: 10 december 2009, 20:38
 3. Herinstaleren
  door Airandius in forum Archief Windows
  Reacties: 3
  Laatste bericht: 28 oktober 2009, 10:58
 4. verschillende problemen
  door adi in forum Archief Bestrijding malware & virussen
  Reacties: 14
  Laatste bericht: 31 januari 2009, 21:04
 5. Problemen met formateren PC
  door pvdb0402324 in forum Archief Windows
  Reacties: 3
  Laatste bericht: 16 december 2007, 22:29

Labels voor deze discussie

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •