Ga naar inhoud

juisterr

Lid
  • Items

    2.156
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Reputatie-activiteit

  1. Vind ik leuk
    juisterr gaf reputatiepunten aan stegisoft in facebook + malware   
    Zit jij wel op de juiste adres van facebook want volgens mij zit je op valse website die zogezegd op facebook lijken.
    Let op de https en niet http
     
    Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad.

    Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren.

    Klik vervolgens op de knop Nu scannen. (scan now)
    Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. (Clean & repair)
    Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. (clean & restart now)
    Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. (view log file)
    Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht.
    (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.)
     
  2. Vind ik leuk
    juisterr gaf reputatiepunten aan Passer in gehacked? windows kleur verandert, krijg vreemd telefoontje... help aub   
    Milemarker,
     
    eerst enkele dingen:
     
    er is een verschil tussen je hotmail(account) die gehackt wordt en je computer die gehackt wordt. als je melding krijgt dat je wachtwoorden niet identiek zijn: typ dan je wachtwoord in vb een tekstverwerker in (zodat je het zièt) en kopieer het (wis daarna dat bestand natuurlijk) en in de twee velden waarin jij je ww moet invullen, plàk je het (copy / paste dus) - als je dàn nog die melding krijgt, ben je zeker dat de fout niet bij jou ligt en je verder moet zoeken. (dan ben je dus zéker dat je de twee wachtwoorden niet verschillend intypte) dat bizarre telefoontje lijkt idd op een scammer, maar dit bewijst niet dat het verband heeft met die dingen van je computer. (het kàn, maar het kan evengoed van niet) > aan een gehackte hotmail kan je gewoon dit doen: je wachtwoord wijzigen. Kan dit niet dan moet je contact opnemen met hotmail of gewoon een nieuw hotmailadres nemen en van nul vertrekken.
       (wil je hierop verder gaan: maak dan een afzonderlijk topic hierover aan, anders lopen de dingen hier door mekaar)
     
    > we gaan nakijken of je met virussen, mal- en of spyware zit: voer het onderstaande uit, plaats je logjes en dan zullen kenners je begeleiden:
     
    Indien je problemen met malware hebt, is het handig om meteen een logje met Farbar aan te maken en dit bij je bericht te voegen als bijlage. Hoe je dit doet, lees je hieronder:
     
    Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links en plaats het bestand op je bureaublad.
     
    Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64)
    Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft.
     
    Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren
    Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe (of FRST64.exe) en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht.  
    Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
     
     
     
     
  3. Vind ik leuk
    juisterr gaf reputatiepunten aan Passer in Afpersing, sexting   
    Nog een vervolgje (goed om weten voor TS): https://www.security.nl/posting/553342/Afpersingsmail+dreigt+met+openbaar+maken+intieme+privébeelden
  4. Vind ik leuk
    juisterr gaf reputatiepunten aan reemence in Afpersing, sexting   
    Bedankt juisterr, keep doing the good work!
  5. Bedankt
    juisterr ontving reputatiepunten van reemence in Afpersing, sexting   
    Goede morgen,
     
    Ik kan geen hacking vinden, er zijn wel meer van die mailtjes die allerlei dingen zeggen, niet op reageren, niet op links klikken, afzenders blokkeren. Mochten die mails blijven komen dan is uw email adres "geoogst" en de enige optie is dan uw email adres veranderen.
    Ik kan aan de hand van uw logjes zeggen dat u niet besmet bent, zoals u al zegt, u kan niet gefilmd zijn want die is afgeplakt. ( ik zou gezegd hebben, ik zat dat niet te kijken )
    Dus nogmaals, niet op reageren, niet betalen.
     
    U mag de gebruikte tools weer verwijderen.  
  6. Bedankt
    juisterr ontving reputatiepunten van reemence in Afpersing, sexting   
    Download de 32 of 64 bit versie van HitmanPro naar het bureaublad.
    HitmanPro (32bit) HitmanPro (64bit) Klik hier voor een uitgebreide handleiding van HitmanPro.
    Dubbelklik op "HitmanPro.exe" en klik op "volgende" Vink de optie "Ik accepteer de voorwaarden van de gebruikersovereenkomst aan" en klik op "Volgende" Klik in het setup scherm nu nogmaals op "Volgende", nu zal automatisch de scan starten, doe verder niets op de computer totdat de scan gereed is. Als de scan klaar is klik je op "volgende" Activeer nu de gratis licentie, hiermee kunt u 30 dagen gratis HitmanPro gebruiken en de gevonden infecties verwijderen. Note: indien u reeds eerder gebruik hebt gemaakt van de 30 dagen trial-versie van HitmanPro is het niet meer mogelijk om gratis de gevonden infecties te verwijderen. Als het verwijderen gereed is klik je onderin het scherm op "Save log" of "Logbestand opslaan" en sla deze op bijvoorbeeld het bureaublad op. Post dit logje als bijlage in het volgende bericht. Klik nu op de knop "Herstarten".
  7. Bedankt
    juisterr ontving reputatiepunten van reemence in Afpersing, sexting   
    Start de   Farbar Recovery Scan Tool nogmaals.     Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is.   Dubbelklik op FRST.exe om de tool te starten.   Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer.   Druk op de Fix knop   Er zal u een logbestand aangemaakt worden (fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart.   Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht..   fixlist.txt
  8. Bedankt
    juisterr gaf reputatiepunten aan abbs in Heel veel 7777777777's en laptop loopt vast   
    Hallo,
     
    Helpen is onze hobby, dus je dankbaarheid is al onze beloning
     
    Je Google Chrome is aardig besmet die moeten we gaan resetten ook je synchronisatie.
    Voor je verder gaat maak indien nodig een back-up van je Bladwijzers.
    Heb je na het scannen met AdwCleaner ook op Verwijderen geklikt zo nee voer AdwCleaner nog eens uit,
    doe daarna meteen stap 2 en 3 uit deze link Chrome Web Data herstellen.
     
     
    Herstart je pc en vertel hoe het hierna gaat?
  9. Vind ik leuk
    juisterr gaf reputatiepunten aan Passer in blokkering door website   
    Da's snel - ok: ik verwittig de ontleders en van het ogenblik dat een van hen op het forum komt, word je gezegd wat je moet doen. Even geduld dus?
  10. Vind ik leuk
    juisterr gaf reputatiepunten aan Passer in Laptop zeer langzaam   
    De kenners zijn verwittigd Denzel, even wachten tot een van hen op het forum komt .
  11. Vind ik leuk
    juisterr gaf reputatiepunten aan kweezie wabbit in spyware en malware problemen   
    Schakel je antivirus- en antispywareprogramma's uit, mogelijk kunnen ze conflicteren met zoek.exe (hier en hier) kan je lezen hoe je dat doet.
     
    Start zoek.exe nogmaals met het onderstaande script.
     
    Dubbelklik op Zoek.exe om de tool te starten. Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster: Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze PC, gebruik dit dan ook niet op andere PC's met een gelijkaardig probleem. C:\Windows\run.vbs;f [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon];r "userinit"=-;r acbckhilidhkcoenjgmejpgnnmcbhjhi;chr FFdefaults; autoclean; Klik nu op de knop "Run script". Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is). Mocht er geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw en klik op de knop zoek-results.log, het log verschijnt dan alsnog. Post het geopende logje in het volgende bericht als bijlage.  
    Zoek.exe logbestand plaatsen
    Voeg het logbestand met de naam "Zoek-results.log" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\Zoek-results.log.) Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.
  12. Vind ik leuk
    juisterr gaf reputatiepunten aan kweezie wabbit in spyware en malware problemen   
    Schakel je antivirus- en antispywareprogramma's uit, mogelijk kunnen ze conflicteren met zoek.exe (hier en hier) kan je lezen hoe je dat doet.
     
    Start zoek.exe nogmaals met het onderstaande script.
     
    Rechtsklik op Zoek.exe en kies voor Als Administrator uitvoeren om de tool te starten. Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster: Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze PC, gebruik dit dan ook niet op andere PC's met een gelijkaardig probleem. [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows];r64 "AppInit_DLLs"=-;r64 C:\WINDOWS\tasks\PC Clean Plus_DEFAULT.job;f C:\WINDOWS\tasks\PC Clean Plus_UPDATES.job;f C:\Program Files (x86)\PC Clean Plus;fs C:\Program Files (x86)\SystemHealer;fs C:\WINDOWS\tasks\System HealerPeriod.job;f C:\WINDOWS\tasks\System HealerStartUp.job;f C:\WINDOWS\tasks\WpsExternal_rossi_20170116192331.job;f C:\WINDOWS\SysNative\tasks\AVGPCTuneUp_Task_BkGndMaintenance;f C:\WINDOWS\SysNative\tasks\PC Clean Plus;f C:\WINDOWS\SysNative\tasks\PC Clean Plus_DEFAULT;f C:\WINDOWS\SysNative\tasks\PC Clean Plus_UPDATES;f C:\WINDOWS\SysNative\tasks\System Healer Task;f C:\WINDOWS\SysNative\tasks\System HealerPeriod;f C:\WINDOWS\SysNative\tasks\System HealerStartUp;f C:\WINDOWS\SysNative\tasks\SystemHealer Monitor;f C:\WINDOWS\SysNative\tasks\SystemHealer Run Delay;f run.vbs;z run.vbs;a autoclean; Klik nu op de knop "Run script". Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is). Mocht er geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw en klik op de knop zoek-results.log, het log verschijnt dan alsnog. Post het geopende logje in het volgende bericht als bijlage.  
    Zoek.exe logbestand plaatsen
    Voeg het logbestand met de naam "Zoek-results.log" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\Zoek-results.log.) Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.
  13. Vind ik leuk
    juisterr gaf reputatiepunten aan kweezie wabbit in spyware en malware problemen   
    Die pop-up is onderdeel van een besmetting en zal mee opgeruimd worden.
     
    Schakel je antivirus- en antispywareprogramma's uit, mogelijk kunnen ze conflicteren met zoek.exe (hier en hier) kan je lezen hoe je dat doet.
     
    Download Zoek.exe naar het bureaublad (niet de .zip- of .rar-versie).
    Wanneer Internet Explorer of een andere browser of virusscanner melding geeft dat dit bestand onveilig zou zijn kun je negeren, dit is namelijk een onterechte waarschuwing. Rechtsklik op Zoek.exe en kies voor Als Administrator uitvoeren om de tool te starten. Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster: Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze PC, gebruik dit dan ook niet op andere PC's met een gelijkaardig probleem. chromelook; firefoxlook; emptyfolderscheck;delete emptyclsid; {95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233};c {56013B22-DE4B-11E6-A73A-64006A5CFC23};c C:\Program Files (x86)\AVG Web TuneUp;fs C:\ProgramData\Hotfresh;fs C:\Program Files (x86)\Common Files\AVG Secure Search;fs C:\Users\rossi\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\9zl721p2.default\searchplugins\avg-secure-search.xml;f C:\Users\rossi\AppData\Roaming\Appyphinek;fs C:\ProgramData\Avira;fs C:\ProgramData\AVAST Software;fs C:\ProgramData\Hotfreshs;fs C:\ProgramData\AVG Web TuneUp;fs Hotfresh;s PCSpeedUpGameTopcom;s vToolbarUpdater40.3.6;s WtuSystemSupport;s [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\MozillaPlugins\@avg.com/AVG SiteSafety plugin,version=11.0.0.1,application/x-avg-sitesafety-plugin];r64 [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233}];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\wow6432node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233}];r64 [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\wow6432node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run];r64 "vProt"=-;r64 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows];r "AppInit_DLLs"=-;r [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ShellExecuteHooks];r "{56013B22-DE4B-11E6-A73A-64006A5CFC23}"=-;r installedprogs; standardsearch; autoclean; De optie "Scan All Users" staat standaard aangevinkt. Klik nu op de knop "Run script". Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is). Mocht er geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw en klik op de knop zoek-results.log, de log verschijnt dan alsnog. Post het geopende logje in het volgende bericht als bijlage.  
    Zoek.exe logbestand plaatsen
    Voeg het logbestand met de naam "Zoek-results.log" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\Zoek-results.log.) Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.
  14. Vind ik leuk
    juisterr ontving reputatiepunten van kweezie wabbit in erg trage laptop   
    Goede middag,
     
    We zaten in elkaars vaarwater.
    Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links

    Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64)
    Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft.
    Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren

    Dubbelklik op FRST.exe om de tool te starten. Windows Vista, 7 en 8 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht.
  15. Vind ik leuk
    juisterr ontving reputatiepunten van Have0 in Laptop traag   
    Hallo,
     
    Met het onderstaande tooltje ruim je o.a. alle gebruikte tools op:
    Download Delfix - Alternatieve downloadlink by Xplode naar het bureaublad.
    Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten.
    Zet nu vinkjes voor de volgende items:

    Remove disinfection tools Create registry backup Purge System Restore
    Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is.
    Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft je echter niet te plaatsen.
    Start je pc hierna opnieuw op, mochten er nog programma's of log bestanden aanwezig zijn mag je die handmatig verwijderen.
  16. Vind ik leuk
    juisterr ontving reputatiepunten van Have0 in Laptop traag   
    Hallo, 
     
    Je hebt maar een deel van de uitslag geplaatst, kan je ook vertellen of er al verbetering merkbaar is>
  17. Vind ik leuk
    juisterr ontving reputatiepunten van Have0 in Laptop traag   
    Goede middag,
     
    Sorry voor het late antwoord, volgens mij gebruik je de aangeboden code niet en start je zoek.exe zonder de code.
    Gebruik deze code aub.
     
     
    emptyfolderscheck;delete torpigcheck;  firefoxlook;  Chromelook; services-list;   autoclean;  iedefaults; 
  18. Vind ik leuk
    juisterr gaf reputatiepunten aan kweezie wabbit in windows 10 traag   
    Schakel je antivirus- en antispywareprogramma's uit, mogelijk kunnen ze conflicteren met zoek.exe (hier en hier) kan je lezen hoe je dat doet.

    Download Zoek.exe naar het bureaublad (niet de .zip- of .rar-versie)
    Wanneer Internet Explorer of een andere browser of virusscanner melding geeft dat dit bestand onveilig zou zijn kun je negeren, dit is namelijk een onterechte waarschuwing. Dubbelklik op Zoek.exe om de tool te starten. Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster: Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze PC, gebruik dit dan ook niet op andere PC's met een gelijkaardig probleem. chromelook; firefoxlook; emptyfolderscheck;delete emptyclsid; installedprogs; standardsearch; autoclean; De optie "Scan All Users" staat standaard aangevinkt. Klik nu op de knop "Run script". Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is). Mocht er geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw en klik op de knop zoek-results.log, de log verschijnt dan alsnog. Post het geopende logje in het volgende bericht als bijlage. Zoek.exe logbestand plaatsen
    Voeg het logbestand met de naam "Zoek-results.log" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\Zoek-results.log.) Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.  
  19. Vind ik leuk
    juisterr ontving reputatiepunten van Have0 in Laptop traag   
    Goede middag,
     
    Sorry voor het late antwoord.
     
    Schakel eerst de Antivirussoftware uit voordat je zoek.exe download of uitvoert.
    Schakel je antivirus- en antispywareprogramma's tijdelijk uit, deze kunnen namelijk de werking van Zoek.exe nadelig beïnvloeden. 
    (hier en hier) kan je lezen hoe je dat doet.
    en download Zoek.exe naar het bureaublad.
    klik hier voor meer informatie over hoe zoek.exe te gebruiken)

    Wanneer Internet Explorer of een andere browser of virusscanner  melding geeft dat dit bestand onveilig zou zijn kan je dat negeren, het is namelijk een onterechte waarschuwing.

    Dubbelklik vervolgens op Zoek.exe om de tool te starten. Windows Vista, 7 en 8 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster: Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze Computer, gebruik dit dan ook niet op andere computers met een gelijkaardig probleem.
    emptyfolderscheck;delete torpigcheck;  firefoxlook;  Chromelook; services-list;   autoclean;  iedefaults; 
    Klik nu op de knop "Run script". Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is). Mocht er geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw en klik op de knop zoek-results.log, de log verschijnt dan alsnog. Post het geopende logje in het volgende bericht  als bijlage.
      
  20. Vind ik leuk
    juisterr ontving reputatiepunten van Have0 in Laptop traag   
    Je kan het wel laten staan waar het nu staat denk ik.
    Doe die stap 1 en 2 maar uit mijn vorige bericht aub.
  21. Vind ik leuk
    juisterr ontving reputatiepunten van Have0 in Laptop traag   
    Goede avond,
     
    U heeft de tool niet op het bureaublad gestart, ( Downloads )  Verplaats het eerst even naar het bureaublad aub.
     
    U gebruikt AVG antivirus maar ik zie ook Avast (in error) in het logje.
     
    1. Ga naar start>configuratiescherm>software of programma's en onderdelen en verwijder daar Avast.
    2. Volg hierna de onderstaande instructies.

    Download aswClear5.exe naar het bureaublad.

    Start de computer op in de veilige modus (klik) Dubbelklik op "aswClear5.exe" om de uninstall tool te starten. staat Avast niet in de standaard directory geïnstalleerd navigeer dan naar de juiste installatie directory.
    Let op!!! de complete inhoud van deze directory zal verwijderd worden.   Klik nu op "Remove" en herstart de computer.
  22. Vind ik leuk
    juisterr ontving reputatiepunten van Have0 in Laptop traag   
    Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links

    Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64)
    Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft.
    Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren

    Dubbelklik op FRST.exe om de tool te starten. Windows Vista, 7 en 8 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht.
  23. Vind ik leuk
    juisterr gaf reputatiepunten aan kweezie wabbit in Trend micro   
    Schakel je antivirus- en antispywareprogramma's uit, mogelijk kunnen ze conflicteren met zoek.exe (hier en hier) kan je lezen hoe je dat doet.
    Dubbelklik op Zoek.exe om de tool te starten. Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster: Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze PC, gebruik dit dan ook niet op andere PC's met een gelijkaardig probleem. C:\ProgramData\Trend Micro;fs C:\Users\All Users\Trend Micro;fs [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\TypeLib\{CE234DE8-69D8-425C-8E33-8D81E4ADAEBD}\1.0\0\win32];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office\Outlook\Addins\TMAS_OLA.OLAgent];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\TrendMicro\AMSP];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\TrendMicro\NSC\TmProxy\Scan\Common\AntiSpam\config];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\TrendMicro\NSC\TmProxy\Scan\Common\MailManager\config];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\TrendMicro\NSC\TmProxy];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\TrendMicro\PC-cillinNTCorp\CurrentVersion\Misc.];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\TrendMicro\PC-cillinNTCorp\CurrentVersion\Real Time Scan Configuration\Add PIDs];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\TrendMicro\PC-cillinNTCorp\CurrentVersion\Real Time Scan Configuration];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\TrendMicro\PC-cillinNTCorp\CurrentVersion\TMAS];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\TrendMicro\PC-cillinNTCorp\CurrentVersion];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_TMFILTER\0000];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_TMPREFILTER\0000];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_TMTDI\0000];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Enum\Root\LEGACY_VSAPINT\0000];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\services\eventlog\Application\Worry-Free Business Security];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\services\Perf_iCrcPerfMonMgr\Performance];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\services\tmactmon];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\services\tmcomm];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\services\tmevtmgr];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\services\TmFilter];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\services\TmPreFilter];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\services\tmtdi];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\services\tmumh];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\services\VSApiNt];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Enum\Root\LEGACY_TMFILTER\0000];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Enum\Root\LEGACY_TMPREFILTER\0000];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Enum\Root\LEGACY_TMTDI\0000];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Enum\Root\LEGACY_VSAPINT\0000];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\services\eventlog\Application\Worry-Free Business Security];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\services\Perf_iCrcPerfMonMgr\Performance];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\services\tmactmon];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\services\tmcomm];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\services\tmevtmgr];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\services\TmFilter];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\services\TmPreFilter];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\services\tmtdi];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\services\tmumh];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\services\VSApiNt];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_TMFILTER\0000];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_TMPREFILTER\0000];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_TMTDI\0000];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_VSAPINT\0000];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\eventlog\Application\Worry-Free Business Security];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\Perf_iCrcPerfMonMgr\Performance];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\tmactmon];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\tmcomm];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\tmevtmgr];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\TmFilter];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\TmPreFilter];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\tmtdi];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\tmumh];r [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\VSApiNt];r [-HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Office\Outlook\Addins\TMAS_OLA.OLAgent];r [-HKEY_USERS\S-1-5-18\Software\Microsoft\Office\Outlook\Addins\TMAS_OLA.OLAgent];r [-HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Office\Outlook\Addins\TMAS_OLA.OLAgent];r [-HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Office\Outlook\Addins\TMAS_OLA.OLAgent];r [-HKEY_USERS\S-1-5-21-1619535343-1243465146-1099412663-1123\Software\Microsoft\Office\Outlook\Addins\TMAS_OLA.OLAgent];r [-HKEY_USERS\S-1-5-21-1619535343-1243465146-1099412663-1123\Software\Classes\Software\Microsoft\Office\Outlook\Addins\TMAS_OLA.OLAgent];r [-HKEY_USERS\S-1-5-21-1619535343-1243465146-1099412663-1123_Classes\Software\Microsoft\Office\Outlook\Addins\TMAS_OLA.OLAgent];r [-HKEY_USERS\S-1-5-18\Software\Microsoft\Office\Outlook\Addins\TMAS_OLA.OLAgent];r autoclean; De optie "Scan All Users" staat standaard aangevinkt. Klik nu op de knop "Run script". Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is). Mocht er geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw en klik op de knop zoek-results.log, de log verschijnt dan alsnog. Post het geopende logje in het volgende bericht als bijlage. Zoek.exe logbestand plaatsen
    Voeg het logbestand met de naam "Zoek-results.log" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\Zoek-results.log.) Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.  
  24. Vind ik leuk
    juisterr gaf reputatiepunten aan Hilario in Traag   
    Daar kunnen wij alleen van dromen, zij bijlage

  25. Vind ik leuk
    juisterr gaf reputatiepunten aan Hilario in Traag   
    Prachtig resultaat
    Ping 16 ms
    Download   0.85 Mbps
    Up load      0.20 Mbps
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.