Ga naar inhoud

Passer

Moderator
 • Aantal items

  8.551
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Passer

 1. Wat is 'ik heb nu alles geregeld'? en wat is 'er staan nog verwijzingen in het register'? (zolang je een register hebt, zullen er verwijzingen in staan - dus dàt is het wellicht niet wat je bedoelt?
 2. @Clarkie : dit is het wat hij bedoelt: https://www.pc-helpforum.be/topic/77046-zeer-traag-opstarten-firefox-na-update/ Mercury: Start > typ in winver en enter en plaats er eens een plaatje van?
 3. Gaat het om de inlog op je computer? Dan heb je hier een oplossing ervoor: https://www.schoonepc.nl/vragen/nb64-05_gegevens_vorige_gebruiker_verwijderen.html Gaat het om een microsoftaccount dan doe je wat hier staat: https://computertotaal.nl/artikelen/internet-thuis/je-microsoft-account-verwijderen-in-3-stappen-69046/ succes !
 4. Mooi zo Mercury2001 - dank voor de terugmelding en graag gedaan !
 5. Goed, dan zoeken we verder. Ben je bekend met de dosshell / powershell? (windows 10) of de Windows Terminal (windows 11)? Zo neen: vertel het even zo ja: open die eens als administrator en voer twee dingen uit: 1 DISM Klik rechts op je windowsknop, kies voor opdrachtprompt/of powershell Als administrator. Je krijgt dan een (zwart/donkerblauw) schermpje met een knipperende cursor. Typ daar in : DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth en enter (ps: intypen kan ook met copy/paste) Dit checkt heel je Windows en eindigt hopelijk met bericht: "... completed succesfull" 2 Sfc scannow Klik rechts op je windowsknop, kies voor opdrachtprompt/of powershell Als administrator. Je krijgt dan een (zwart/donkerblauw) schermpje met een knipperende cursor. Typ daar in : sfc /scannow (let op dat je de spatie na de C ook typt, anders lukt het niet - maar je kan ook hier werken met copy/paste) Dan nu ook weer enteren en je systeem gaat weer gescand worden op mogelijke slechte systeembestanden. Achteraf krijg je het resultaat: ofwel: geen fouten gevonden, ofwel: er werden fouten gevonden en deze werden hersteld ofwel fouten gevonden en deze zijn niet hersteld. Vertel even welke van de drie er gemeld wordt?
 6. Fijn dat je er even de oplossing voor jou bij plaatste ! (dan zijn latere lezers van dit topic er misschien ook nog iets mee)
 7. Een laatste staartje (en dan stop ik : Op mijn systeem daarnet:
 8. Vooraf: maak met Hekasoft een backup aan van je eigen settings (onder de groene balk zie je dat er ook een portable van is) Kijk dan eens op deze pagina van Mozilla of je daar mee verder raakt?
 9. Kijk eens naar dit filmpje en probeer of het ook bij jou werkt?
 10. Misschien nuttig om weten: info i.v.m. het updaten : Quote Tyrian: " Ik heb Windows 11 op niet-ondersteunde hardware (TPM uit, Secure Boot uit, processor niet in de lijst) en kon zonder problemen de maandelijkse Windows Updates downloaden en installeren via Windows Update." Bron
 11. Hoi Fichery, misschien kan je best eens je licht gaan opsteken bij de 'club' zelf : http://forums.pinnaclesys.com/forums/default.aspx Als er zijn die het weten, moeten ze daar zitten ! (dit werd me in het oor gefluisterd door Nokiaprox - waarvoor hij natuurlijk wreed bedankt is!)
 12. vieren met vrienden in De Kroon ...⁩ Een groep vrienden besluit samen wat te ondernemen wanneer ze 40 worden. Eerst worden ze het niet eens wat het zal worden tot één van hen voorstelt te gaan eten in "De Kroon". Ze hebben daar een knappe serveuse en ze draagt altijd diep uitgesneden decolletés, weet hij en dus trekken ze erop uit. Tien jaar later als ze 50 zijn, zien ze mekaar weer en ook dan duurt het even vooraleer ze het eens worden. " Laten we toch naar De Kroon gaan " , suggereert één van hen, " het eten is daar voortreffelijk en op de wijnkaart staan echt enkele pareltjes .." Zo gezegd, zo gedaan. Als ze 60 worden is het weer zover en ook nu wordt er heftig gepalaverd tot r weer eentje aan De Kroon denkt. " 't Is daar rustig en er wordt niet gerookt " , oppert hij, snel worden ze het eens. Rond hun 70ste verjaardag komen ze opnieuw samen en overleggen ze wat te doen. Laten ons naar De Kroon gaan, zegt één onder hen, ge kunt er met een rolstoel binnen en er is ook een lift. De beslissing is snel genomen. Onlangs zijn ze 80 geworden en vroegen ze zich af hoe ze dat zouden vieren tot er iemand op het idee kwam om naar De Kroon te trekken. " Goed idee, " zeggen de vrienden enthousiast, " daar zijn we nog niet geweest. "
 13. Hier (<klik!) was iemand met dergelijk probleem - kijk eens naar de gegeven tips daar - alleen: als sommige dingen ervan te moeilijk voor je zijn: niet uitvoeren! Vraag het hier eventueel. (want wij kennen je computerkennis niet)
 14. Hiermee zou het moeten lukken Johan: Klik!
 15. zie https://www.pc-helpforum.be/topic/77001-usbc-camera/?do=findComment&comment=599338
 16. Kieper ze er allemaal maar uit - ze worden nadien toch hersteld bij een heropstart
 17. Sorry lomar43, maar 'aanraden' heb ik nu net niet gedaan. TS vroeg hoe hij het kon doen en ik heb hem een weg gewezen - niet aangeraden om het te doen. En volgens zijn vorige reactie kan hij er ook best niet aan beginnen: die pagina geeft een heldere uitleg hoe het kan en als je daar geen weg mee weet kan je er inderdaad best niet aan beginnen. Moest TS voldoende van computer gekend hebben dan lagen de kaarten anders. en wat de updates betreft:
 18. Probeer de optie 1 eens uit van deze pagina ? (ik zat in hetzelfde geval als jij, probeerde eerst (op aanraden van iemand) optie 2 (met die registerwijzigingen), maar hij viel altijd terug op : TPM niet ondersteund. dus probeerde ik methode 1 - waarbij je die dll dus moet gaan verwijderen - en toen ging het bij mij direct) Succes !
 19. Aan dat in- en uitpluggen had ik nog niet gedacht. Maareuh, Deschachtm hoe staat het ermee? Raak je verder? (anders vraag het ons maar hé)
 20. Dank je Falstring, blijkbaar zat ik toch juist (maar wat zekerheid achter de hand is altijd meegenomen ) Waar ik dan wel soms problemen mee heb: muis en tobo zitten ook in een usb - en als (de driver van) diè dan verwijderd wordt, doet noch mijn muis noch mijn tobo het nog. En dus wordt 'herstart op deze wijze: enz...' wel moeilijk en gebruik ik altijd maar de aan/uitknop van mijn systeem. (of gewoon de stroom er af - 't is een PC) Niet dat het problemen geeft achteraf, maar 'k zou een elegantere afsluitmethode willen (maar die is er niet denk ik)
 21. Dus is er al minstens iets fout met die ingang 1 (waar niets het hem nog doet) en dus zou het een oplossing kunnen zijn van die usb te verwijderen (zoals al gezegd) Je toestel A doet het ook op ingang 2 niet - dat zou er mogelijk op kunnen wijzen dat er ook aan het toestel iets mankeert. Maar goed: we gaan dus eerst moeten proberen van die ingang 1 terug ok te krijgen. Plaats jij eens zo'n plaatje zoals ik plaatste (bericht woensdag 11.13) ? (al zou ik toch nog graag even wachten op Falstring) A propos: welke windowsversie staat op je systeem?
 22. Begrijp ik je goed? : je hebt 2 ingangen ingang 1 doet het niet (meer) voor je fototoestel B (laat ik het B noemen: dat ander toestel dat nog wel gewoon herkend wordt) ingang 2: hier doet de printer het goed en ook je ander fototoestel Als het zo is: heb jij op de 2 dat ene fototoestel A al eens geprobeerd (hetgene het dus op ingang 1 niet doet)
 23. 'k heb geprobeerd contact met Falstring te krijgen - nog even geduld aub Maar dit dacht ik achteraf nog: heb je in je computer geen ànder vrije poort (ingang) voor usb meer? Zo ja: probeer die eens uit?
 24. da's snel opgelost Reddevel - mooi dat je ze terug hebt!
 25. Klopt: je zal hem niet aangeboden krijgen en dus ga je met je 10 verder door het leven moeten gaan (kan nog rustig tot 2025 en wellicht ook nog later (*) ) ofwel natuurlijk een nieuwe computer gaan kopen (*) er gaan al stemmen op die vertellen dat tegen 2025 er nog zoveel systemen op de 10 zullen zitten dat MS eigenlijk niet anders kan dan de 10 nog een tijd te blijven ondersteunen. in 2025 weten we meer !
×
×
 • Nieuwe aanmaken...