Ga naar inhoud

Eddy X

Lid
  • Items

    225
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Eddy X

  1. Wat betreft Windows updates, deze  kun je best allemaal installeren.

    Voor het bios; ben ik wel voorzichtder, enkel bij een haperende werking  van je PC , zou ik een bios update overwegen, anders zo laten.

    Een bios update, is niet zonder risico.

  2. Wat je kan doen, is op een andere PC  het installatie bestand voor Windows 10 aan te maken.

    Op de microsoft site : https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10 kan je via,Wil je Windows 10 op je pc installeren, hulpprogramma downloaden , een USB drive aanmaken om Windows opnieuw te installeren. Echter inplaats van voor opnieuw installeren, kan je kiezen voor Windows installeren met behoud van gegevens.

    In het scherm , kies een optie , kies je voor een apparaat gebruiken.

     

     

  3. 40 minuten geleden, Peter Post zei:

    hallo 

     

    ik heb een pc die om de haverklap reboot 

    aan wat kan dit liggen 

    is een cleane pc , daar ik deze al heb hergeinstalleerd - windows 

    ik heb al in logboek gekeken maar ie niets speciaal 

     

    mvg 

    Post

    Als je reeds een herinstallatie gedaan hebt van Windows, (een volledige zonder behoud van gegevens), dan vermoed ik een hardware probleem.

    Welk probleem is moeilijk te zeggen, kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door een defekte voeding (meest voorkomend), ofwel een slecht contact tussen cpu en socket; er zijn vele mogelijke oorzaken.

  4. Twee mannen zijn lekker rustig aan het vissen met een paar biertjes erbij. Zachtjes, om de vissen niet af te schrikken, zegt Bob: "Ik denk dat ik ga scheiden van mijn vrouw. Ze heeft al twee maanden niet tegen me gepraat." Peter denkt na, neemt een slokje van zijn bier en antwoordt dan: "Denk er nog eens goed over na, Bob. Zulke vrouwen zijn moeilijk te vinden."

  5. 48 minuten geleden, Passer zei:

    als ik het goed zie (ben niet zo'n hardwarekenner) gaat het hier om het  model met 35W batterij en wordt er die 2,5"HDD van 1 TB uit gehaald?

    Ik heb het filmpje al enige malen bekeken, maar kan niet uitmaken welke HD het juist is.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.