Ga naar inhoud

Filezilla (2)


Inno

Aanbevolen berichten

hallo allemaal.

weet er soms iemand welke mappen naar waar moeten? bij filezilla?

van linkerkant naar rechterkant ( andersom?)

Local site C Remotsite

Filename

ben een website aan het maken. is eigenlijk bijna af. maar is een proefversie van 30 dagen. krijg hem eigenlijk niet geplubiceerd ( Host. )

Sitevoorbeeld#

aangekocht via Doemee.be de sitebuilder werkt ook niet. want ik weet niet wat ik moet invullen bij Alias ( Enter Site Alias )

MVG

Inno

EDIT : beter niet posten in het topic van een andere forumgebruiker. Dat zorgt alleen maar voor misverstanden. Heb even een eigen topic boor je aangemaakt !

aangepast door kape
eigen topic
Link naar reactie
Delen op andere sites

Bij Filezilla is links je eigen pc en rechts de server (host) waar je je webspace hebt.

Je moet dus van links naar rechts verplaatsen.

Voor die alias heb ik geen idee.

ja maar bij het aanvinken van de quikconnect. verschijnen de mappen aan de rechter kant. welke mappen van de linkerkant ( mijn pc C ) mogen daar bij?

en is het normaal dat ik dit kon aanmaken als eigen website voor proefperiode van 30 dagen? ik wil hem blijvend activeren. en nog wat aanpassen. ik denk dat mijn fout met htlm bestand te maken heeft. begint een eigen website niet b.v met htlm.index........be

U kunt hosting kopen op Sitevoorbeeld.

ja van website's aanmaken heb ik niet voldoende kennis hoor.

MVG

Inno

Link naar reactie
Delen op andere sites

Welke map krijg je nu aan de rechterkant ? Is dat toevallig pubwww ?

Bedoeling is dat je je eigen mappen of de individuele pagina's overbrengt van links naar rechts. Om te starten heb je wel een pagina nodig die de naam index.htm of index.html draagt. Dat is de start van je website. Alle andere pagina's worden hieraan gekoppeld in de structuur van je website.

Link naar reactie
Delen op andere sites

de mappen zijn

anon_ftp

bin

cgi-bin

conf

error_docs

httpdocs

httpsdocs

pd

private

statistics

subdomeins

web_users

in het map httpdocs en httpsdocs zie je het HTLM icoontje

MVG

INNO

PS welke mappen van de C schijf ( linkerkant ) moet ik naar de rechterkant slepen? )

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aan de rechterkant moet - lijkt me - enkel de map httpdocs aanwezig zijn met alle onderliggende pagina's (zeker index.html + alle anderen). Om naar de server op te laden moet je bovenaan Filezilla de naam van je ftp-server (iets in de aard van www uwdomein com of iets gelijkaardigs) + gebruikersnaam + wachtwoord inbrengen ... en dan zou je toegang moeten krijgen tot je host. Die gegevens over ftp-server + geruikersnaam + wachtwoord moet je ontvangen hebben bij de onderschrijving van je abonnement.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.