Ga naar inhoud

Brander wordt niet herkent door Nero


PietervanD

Aanbevolen berichten

Lees dit goed en je probleem is opgelost. Als je er niet aanuit kunt, stel dan gerust verdere vragen.

1. Zet de muziekbestanden klaar in Nero BurningRom. Druk nog niet op de brandknop!

2. Ga naar het menu Recorder . Kies Recorder kiezen (Engels: Choose Recorder). En selecteer daar de naam van je brander en dus NIET "Image Recorder". Druk dan op OK. Nu is je brander geselecteerd en wordt er via je brander gebrand en niet meer via de image recorder. Deze instelling wordt automatisch "onthouden" door Nero en hoef je nooit meer te veranderen. Vanaf nu gebruikt Nero je brander om te branden zoals het normaal zou moeten!

aangepast door Kurtt
Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb je in het menu Recorder gezien bij Nero? Kan je daar niet kiezen voor je brander? Ben je zeker dat je het menu Recorder bekijkt? Recorder/Recorder kiezen...

1.

Probeer ook Nero te updaten en zorg dat de Nero ASPI geinstalleerd is. Zorg dat je de nieuwste versie van Nero hebt, en hij zou je brander moeten herkennen.

2.

Heb je al getest met andere brandprogramma's? Kan je daarmee wel branden? Test dus eens een ander programma. Als het bij een ander brandprogramma wel gaat, dan ligt het aan Nero en moet je deze updaten zodat deze je brander herkent.

3.

Hier zou de driver staan van je cd/dvd writer, firmware update

http://download2us.softpedia.com/dl/1f3b423af85eec2fe36f1249b9da3b36/4ccd92cd/300083044/drivers/firmware/GH22NS40_NL01(EW).zip

aangepast door Kurtt
Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.