Ga naar inhoud

laptop asus,zogezegd 198 fouten;firewall niet aan ,trojans,wormen,


Aanbevolen berichten

Als ik mijn pc raadpleeg,dan staat die firewall aangeschakeld.Ik krijg dan waarschuwingen van windows dat er gezocht word naar bankdata.Bij googlen valt het weg en komt windows zeggen;uw pc loopt gevaar,enz.Hij is al eens vastgeslagen de laptop.Bij free anti virus moet ge uiteindelijk toch betalen.Ik vertrouw hier niks meer.:cool:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Download HijackThis.

Klik bij "HijackThis Downloads" op "Installer".

Bestand HijackThis.msi opslaan. Daarna kiezen voor "uitvoeren".

Hijackthis wordt nu op je PC geïnstalleerd, een snelkoppeling wordt op je bureaublad geplaatst.

Klik op de snelkoppeling om HijackThis te starten

Klik ofwel op "Do a systemscan and save a logfile", ofwel eerst op "Scan" en dan op "Savelog".

Er opent een kladblokvenster, hou gelijktijdig de CTRL en A-toets ingedrukt, nu is alles geselecteerd. Hou gelijktijdig de CTRL en C-toets ingedrukt, nu is alles gekopieerd. Plak nu het HJT logje in je bericht door CTRL en V-toets.

Let op : Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als “administrator” uit te voeren via rechtermuisknop “uitvoeren als administrator". Indien dit via de snelkoppeling niet lukt voer je HijackThis als administrator uit in de volgende map : C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een kenner heeft aan mijn laptop gewerkt.4 of 5 virusbestrijders heeft hij verwijdert.Er staat nu Microsoft Security Essentials op.Een ernstige fout is er gescant en verwijdert;Roque:Winwebsec.Ik had zelf geen email meer.Ik hoop dat de Asus nu gezond blijft en beschermd is.Toch bedankt maar ik zakte verder en verder weg in het drijfzand.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ok ,bedankt voor alle moeite.Ik heb me daar zelfs gerigistreerd(HijackThis).Blijkbaar moet ge daar eerst een donatie doen.De laptop doet nu vrij normaal.Ik ga mij niet in de nesten werken .De tip v/d kenner was ,geen download v/h net.Wie is hier nu eigenlijk officieel.Die spammers vliegen hier zomaar binnen of is dat ieder zijn brood.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.