Ga naar inhoud

activeren productcodekaart


jeroets
 Delen

Aanbevolen berichten

Op 4/12 koop ik een nieuwe PC met een productcodekaart voor Thuisgebruikers en Studenten. Vanwege geen tijd (en geen noodzaak) laat ik de kaart ongeopend slingeren.

Verleden week probeer ik de kaart te activeren.

Eerste probleem: op een bepaald moment dien je je e-mailadres en je wachtwoord in te vullen. Daar verschijnt automatisch een e-mailadres van het dochtertje van mijn vriendin. Als ik mijn eigen e-mailadres en wachtwoord probeer in te vullen, wordt dit door het systeem als ongeldig verworpen. Ik heb geen idee hoe ik het e-mailadres van de dochter van mijn vriendin moet verwijderen (en zijzelf trouwens ook niet).

In bijkomende orde lees ik dan op de verpakking van de productcodekaart dat je ze binnen de 30 dagen moet activeren. Die periode was/is inmiddels met een paar dagen overschreden.

Ik probeer het met het openen van Word en Excel en een venster vraagt mij om de code in te vullen. Die wordt verworpen als zijnde niet geldig.

Ik ga naar de site van Microsoft en draai in het rond als ik hun e-mailadres probeer te vinden. Ik vind een telefoonnummer maar daar kom je op een computer terecht en wordt er op een bepaald moment een of andere code gevraagd. Waarop niet alleen mijn PC maar ook ikzelf tilt sla.

Als het probeem inmiddels te maken heeft met die dertig dagen en niemand nog kan helpen, kan er mij dan iemand eventueel een e-mailadres van Microsoft bezorgen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Waarschijnlijk bedoeld je registeren maar dat moet je niet doen.

Voor activeren van windows 7 dient u zo te doen:

Activeren via een directe verbinding

  • Open Windows activeren door op de knop Start4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33.jpg te klikken, met de rechtermuisknop op Computer te klikken, Eigenschappen te kiezen en vervolgens op Windows nu activeren te klikken.*
  • Als er door Windows een internetverbinding is gevonden, klikt u op Windows nu online activeren. 18abb370-ac1e-4b6b-b663-e028a75bf05b.jpgAls u om het beheerderswachtwoord of een bevestiging wordt gevraagd, typt u het wachtwoord of een bevestiging.
  • Typ uw Windows 7-productcode wanneer daarom wordt gevraagd, klik op Volgende en volg de instructies.

Moet je echt probleem hebben dan kan je hier bellen

Link naar reactie
Delen op andere sites

bedankt voor uw reactie maar dat heb ik allemaal geprobeerd. Zoals blijkt uit mijn mail: ik heb meer dan één probleem maar mijn code wordt hoe dan ook geweigerd. En op die link (in mijn geval de Belgische) draai ik een beetje in het rond als ik een e-mailadres van Microsoft zoek. Toch bedankt.

---------- Post toegevoegd om 11:09 ---------- Vorige post was om 11:08 ----------

ja, inderdaad. MS Office 2010 voor Thuisgebruik en studenten

---------- Post toegevoegd om 11:12 ---------- Vorige post was om 11:09 ----------

bedankt. Ik zal het donderdagavond proberen (blijf twee dagen bij mijn vriendin; zit nu op het werk).

Uw link "hier" bellen brengt me wel gewoon terug op de pagina's van het forum.

Link naar reactie
Delen op andere sites

stegisoft dacht dat het over de activatie van Windows 7 ging, ipv activatie MS Office...klein foutje dat we hier allemaal wel eens maken in ons enthousiasme om iemand te helpen, soortgelijk foutje overkwam mij ook al.

Mijn inziens moet je er uit geraken via de 2 linken die ik je stuurde, bericht 2 en bericht 7.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.