Ga naar inhoud

gmail backup


bvde
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo, ik heb Gmail Backup geinstalleerd en een backup gemaakt van mijn email. Vervolgens zoek ik met Total Commander of Verkenner de bestanden maar ik vind ze niet terug.

Als ik in Gmail Backup kijk naar de "Back-upmap" dan zie ik de door mij aangemaakt map met een slotje staan. Dat zal verklaren waarom ik hem in Commander of Verkenner niet zie. Heeft iemand een idee hoe ik de map kan openen?

Ik gebruik Windows 7-64.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je op de knop Map klikt bij "Backup-map" in Gmail Backup, kan je zelf een nieuwe map aanmaken. Heb je dit gedaan? Komt er dan nog steeds een slotje voor?

Bij mij komt er geen slotje voor. Als ik bijvoorbeeld een map "Nieuwe map" aanmaak op bureaublad, komen daar alle backups van de emails te staan. Als je dan dubbelklikt op zo een mailtje, dan opent die bij mij Outlook waar je de inhoud van de mail kunt lezen. (gmail wordt dus niet geopend).

aangepast door Kurtt
Link naar reactie
Delen op andere sites

Probeer lockhunter eens.

Als je het programma geïnstalleerd hebt, doe je het volgende:

Klik met rechts op een bestand en kies What is locking this file. Bij een map kiest u What is locking this folder. LockHunter geeft aan welk programma voor de blokkade zorgt en biedt twee opties: unlock it (deblokkeren) of delete it (verwijderen). LockHunter biedt uitkomst als Windows of een ander programma een bepaalde handeling tegenhoudt, maar weet wat u doet. Gebruik LockHunter alleen bij uw eigen bestanden. Verwijder of verplaats nooit bestanden die u niet kent of van het besturingssysteem zelf zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb in de map c:\Program Files (x86)\GmailBackup\ een map genaamd "testmap" aangemaakt en daar met Word een bestand "Testmap bestand" in opgeslagen. In de Verkenner of Commander zie ik het bestand niet maar als ik met Word "Openen..." het bestand opzoek vind ik het wel. Er zal toch ergens een instelling moeten zijn die maakt dat ik bestanden en mappen niet zie. Maar waar zit dat knopje dan ....

---------- Post toegevoegd om 14:36 ---------- Vorige post was om 14:24 ----------

Inmiddels weet ik dat het met machtigingen te maken heeft. Als ik de backupmap onder "mijn documenten" zet, dan lukt het wel en dan zie ik de emails in de backupmap. Bedankt voor de suggesties, het werkt nu in ieder geval en wat ik met de machtigingen ga doen onder "program files" e.d. dat zal ik nog uit moeten vissen. Als iemand een suggestie heeft hoe ik alle bestanden zichtbaar krijg in die mappen dan hoor ik dat nog graag.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.