Ga naar inhoud

PDF printen


TeunJannie

Aanbevolen berichten

Ik heb een PDF ontvangen, (als bijlage bij een mail). Zowel op het scherm, als bij een print is het lettertype bijna onleesbaar: gewone letters zijn erg klein en de hoofdletters zijn buitengewoon groot: ongeveer 3 keer zo hoog als de andere. Op kantoor waar de PDF is gemaakt ziet het er wel goed uit. Ik print thuis met een stand alone printer, HP PSC1402. Op kantoor met een netwerkprinter. Ik kreeg het advies om (een?) cute PDF writer te installeren (na downloaden van internet) en dan bij printer- eigenschappen de gvoorkeuren aan te passen: PDF options- - Font embedding aanvinken en ook de drie onderliggendee opties. Ik heb Cute PDF writer gedownload en geinstalleerd; heb dan blijkbaar ook een PS-converter nodig, ook gedownload en geinstalleerd, maar ik zie geen mogelijkheid om PDF -instellingen aan te passen. Dus het resultaat is nog steeds een belabberde print. Ook zou ik het bestand niet rechtstreeks moeten printen, maar eerst opslaan in een bestand.

Wie heeft hier ervaring mee?

aangepast door stegisoft
Letter groter gemaakt
Link naar reactie
Delen op andere sites

Stegisoft, ik heb pdf creator geprobeerd: helaas geen verschil.

Clarkie, helaas ook jou suggesties werken niet. Ik heb nu wel een goede (kantoor-) versie en de verkeerde (thuis-) versie bijgesloten.

Misschien verduidelijkt dit het probleem.

Dank voor jullie hulp.post-19072-1417704294,5165_thumb.jpg

post-19072-1417704294,6086_thumb.jpg

Het staat er niet zo mooi op, maar jullie begrijpen het?

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.