Ga naar inhoud

messenger


cathy40

Aanbevolen berichten

Ik had hetzelfde probleem. De foutmelding geeft aan dat er nog bestanden van een oudere messenger op staan. Daarom wilt hij niet verder gaan.

Probeer ook eens het volgende uit: download Windows installer cleanup

Installeer dit programma.

LET OP! wat je hier in doet kan cruciaal zijn voor je pc. Verwijder je het verkeerde uit het lijstje, dan kan het zijn dat je pc niet meer opstart.

Start het programma op, en er wordt een lijstje opgesteld met software wat op je pc staat. Verwijder nu alles wat met messenger heeft te maken. Sluit het programma. Start opnieuw op als daar om gevraagd wordt.

Voer nu de stappen uit die Kweezie wabbit vertelde. Zorg dat je bij CCleaner ook de register scan doet en niet alleen de cleaner.

Dit heeft bij mij gewerkt.

Groeten,

Leroy

Link naar reactie
Delen op andere sites

Alleen dat werkt niet volledig. Met Windows installer cleanup utility kun je gewoon software verwijderen wat niet meer fatsoenlijk te verwijderen valt.

Met Zapmessenger kun je alle messenger applicaties (zoals die oude msn 4.7 van windows xp) allemaal met 1 druk op de knop verwijderen.

Soms wilt dit niet altijd lukken en moet je eerst Windows Installer Cleanup Utility gebruiken.

Groeten,

leroy

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.