Ga naar inhoud

Cyberlink web cam werk niet goed


Harry727

Aanbevolen berichten

wel ik heb van alles geprobeerd maar niets helpt.Ik heb wel op het internet een programma aan geklikt en toen werkte hij wel.Maar als ik het icoontje van cyberlink aan klik doet hij het niet.Ik zal je laten zien wat er op het scher staat.

Er is geen webcamera gedetateerd.Probeer nu een webcamera op u pc aan tesluiten.Als u een ingeboude camera gebruikt moet u er voor zorgen dat deze is ingeschakeld. Ja leuk maar daar heb ik geen ervaring mee?Weet jij een oplossing.Groeten van Harry

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ga eens naar deze link en via het tabblad snap probeer je de webcam, doet hij het dan?

Heb je via bovenstaande link je webcam getest?

Youcam is software die je gebruikt voor je webcam en geen webcam zelf, Windows 7 is het besturingssysteem en geen software voor je webcam.

Welke versie van Youcam gebruik je?

Via welk icoon start je het programma op?

In onderstaande handleiding staat op blz.10, indien het youcam5 is, hoe je de aanwezige webcamera moet activeren in de software.

Handleiding youcam5.

aangepast door clarkie
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Dag Harry727,

Is je probleem opgelost?

Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop +Markeer als opgelost die je links onderaan kan terugvinden…zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.

Uiteraard kan je in geval van nieuwe/andere problemen steeds weer een nieuw topic openen…:top:

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.