Ga naar inhoud

vervaldag van een contract ?


sofiake

Aanbevolen berichten

Ik heb een soort database gemaakt in Excell met daarin een overzicht van contracten.

Nu zou ik graag hebben dat elke keer als ik dat document open, de kolom met de eerstvolgende vervaldagen van de contracten automatisch aangepast wordt.

Ik heb dus een kolom met begindatum, einddatum en evt verlenging.

Ik dus graag een kolom hebben met de eerstvolgende vervaldatum , tov de datum van vandaag (datum van opening document) dus.

Bestaat hier een mogelijkheid voor ??

Alvast bedankt !!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Bucky,

sorry voor mijn laattijdige reactie :-)

Het gaat om de excel versie van 2007 Het bestandje zelf is op mijn werk en kan ik moeilijk delen, maar zijn eigenlijk gewoon 1 lijn en verschillende kolommen per contract : leverancier, inhoud contract, begindatum, evt einddatum en dan zou ik dus een kolom willen ook met de eerstvolgende vervaldag (die moet dus gekoppeld worden aan de einddatum of eerste vervaldag volgens contract, maar dan dus de eerstvolgende tov de dag dat ik het bestandje open. )

Bvb : contract x is beginnen lopen op 1/1/2010 en eindigt zonder verlenging op 31/12/2011. Er zit dus een stilzwijgende verlenging in dat contract, dus ik wil een kolom die mij als ik het vandaag open de VVD van 31/12/2012 geeft (zijnde de eerstvolgende VVD tov vandaag) Ik wil dus eigenlijk gewoon een makkelijk overzicht van wanneer ik welk contract evt kan opzeggen.

Alvast bedankt !

---------- Post toegevoegd om 11:44 ---------- Vorige post was om 11:43 ----------

Ah ja, en als ik het contract open op 1/1/2013 moet hij dus VVD 31/12/2013 geven uiteraard ! :-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

sofiake,

Het bestandje zelf is op mijn werk en kan ik moeilijk delen

Oké.......ik hoef het bestandje niet te zien, maar:

maar zijn eigenlijk gewoon 1 lijn en verschillende kolommen per contract : leverancier, inhoud contract, begindatum, evt einddatum en dan zou ik dus een kolom willen ook met de eerstvolgende vervaldag (die moet dus gekoppeld worden aan de einddatum of eerste vervaldag volgens contract, maar dan dus de eerstvolgende tov de dag dat ik het bestandje open.)

Als ik dit lees, weet je zelf niet precies wat je wilt. Lees het zelf nog eens goed door...met de ogen van iemand die je wilt helpen.

Om er iets zinnigs voor te maken moet ik dit in een sheetje plaatsen.....mijn vraag is dus: maak een sheetje zoals je het voor ogen hebt, zodat ik/of een andere helper weet wat je precies wilt.

Groeten bucky

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...

Beste,

alvast bedankt !

Het gaat goed voor vervaldagen die volgend jaar vallen, maar als ik bv nu een contract heb waarvan de vervaldag in oktober is en ik moet opzeggen in augustus (dus dit jaar) dan krijg ik de VVD van volgend jaar al, terwijl ik dus die van dit jaar (nl de eerstvolgende) nog zou moeten krijgen bij opening.

Iemand idee ? (sorry hoor, ben volledige leek !)

Bedankt !

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.