Ga naar inhoud

kan wel mail ontvangen maar geen mail met bijlagen van het office pakket


peet33
 Delen

Aanbevolen berichten


Nee, dat is het probleem niet het blijft in de webmail hangen en komt gewoon niet binnen. Heb volgens mij alle instellingen goed staan heb al veel rond gekeken ook op google maar nog geen oplossing voor het probleem gevonden. Een fout code geeft ie niet aan maar blijft downloaden.

Link naar reactie
Delen op andere sites


De timeout instelling staat op max dat is 10 min. Gebruik als beveiliging microsoft essentials kan hier niets vreemds in vinden. Op de webmail staat niet veel kan het probleem ook niet zijn. Heb dit probleem nooit eerder gehad tot ik xms kreeg. Hun geven aan dat het een software matig probleem is maar weten ook niet wat het is.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Heb alle 4 balken rood en dus alles uitgeschakeld in het beveiligings scherm maar de mails komen niet binnen. Heb ook alles verwijderd uit de webmail behalve 1 mail met bijlage uit een excel bestand grote van deze bijlage is 73k en 98k zijn dus niet groot. De extensie is .xls.

Link naar reactie
Delen op andere sites

We zullen eens nagaan of malware of virussen de oorzaak zijn van je probleem.

1. Download HijackThis.

Klik op HijackThis.msi en de download start automatisch na 5 seconden.

Bestand HijackThis.msi opslaan. Daarna kiezen voor "uitvoeren".

Als je geen netwerkverbinding meer hebt, kan je de download doen met een andere pc en het bestand met een usb stick overbrengen

Als je enkel nog in veilige modus kan werken, moet je de executable downloaden.

Sla deze op in een nieuwe map op de C schijf (bvb C:\hijackthis) en start hijackthis dan vanaf deze map.

De logjes kan je dan ook in die map terugvinden.


2. Klik op de snelkoppeling om HijackThis te starten (lees eerst de rode tekst!)

Klik ofwel op "Do a systemscan and save a logfile", ofwel eerst op "Scan" en dan op "Savelog".

Er opent een kladblokvenster, hou gelijktijdig de CTRL en A-toets ingedrukt, nu is alles geselecteerd. Hou gelijktijdig de CTRL en C-toets ingedrukt, nu is alles gekopieerd. Plak nu het HJT logje in je bericht door CTRL en V-toets.

Krijg je een melding ""For some reason your system denied writing to the Host file ....", klik dan gewoon door op de OK-toets.

Let op : Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als “administrator” uit te voeren via rechtermuisknop “als administrator uitvoeren". Indien dit via de snelkoppeling niet lukt voer je HijackThis als administrator uit in de volgende map : C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis of C:\Program Files (x86)\Trend Micro\HiJackThis. (Bekijk hier de afbeelding ---> Bijlage 12634)

Wil je in woord en beeld weten hoe je een logje met HijackThis maakt en plaatst op het forum, klik dan HIER.


3. Na het plaatsen van je logje wordt dit door een expert (Kape of Kweezie Wabbit) nagekeken en begeleidt hij jou verder door het ganse proces.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...