Ga naar inhoud

computer gebruiken via scherm laptop


ebro

Aanbevolen berichten

Als je bedoeld dat je een pc wil aansluiten op het scherm van een laptop, lees het berichtje van "Asus". Dat gaat namelijk niet zomaar even. Je moet daar je laptop echt voor slopen.

Als je bedoeld of het mogelijk is de computer te bedienen op afstand met een laptop, dat is wel mogelijk. Dan kun je zoals "kweezie wabbit" vertelt Remote Desktop gebruiken. Het nadeel hiervan is dat als je je pc overneemt met je laptop, je op de pc wordt afgemeld. Je krijgt het scherm dan wat je op de computer had, te zien op je laptop via jouw Router.

Wil je je pc kunnen bedienen met de laptop, maar wel het beeld op de monitor van de pc laten? Dan kun je gebruik maken van Teamviewer of iets veel beter: Synergy. Deze tool moet je op beide pc's installeren. De een stel je in als Server en de ander als Client. De server is de pc waarvan je het scherm wil gaan bedienen (pc) en de client is degene waarmee je de server wil bedienen (laptop).

Je kunt dan namelijk de server instellen als een extra scherm aan de linkerkant, rechterkant, bovenkant, onderkant of schuin ervan van jouw huidige laptopscherm. (Op de website staat het wat duidelijker uitgelegd dacht ik).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop "Markeer als opgelost", die je links onderaan kan terugvinden … zo blijft het voor iedereen overzichtelijk. :top:

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.