Ga naar inhoud

RAM geheugen uitbreiden


HPc

Aanbevolen berichten

Bericht 32 is wel van oktober, ik kon het me niet meer herinneren, ik ben nog met andere dingen bezig dan enkel met mijn pc. Wellicht heb ik hier overeen gelezen bij het naar boven scrollen. Ik kan er weinig aan doen dat de pc telkens uitviel na het veranderen van het RAM geheugen en dat er iets mis is met mijn dvd speler of windows 7 dvd. Ik probeer helemaal niemand te entertainen... En ik vind het helemaal niet "leuk" dat het niet zo vlot verloopt. Maar toch bedankt voor de hulp tot nu toe.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 102
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Omdat ook ik mijn bedenkingen heb... en ook over de "professionaliteit" van dit forum (vooral van bericht 100), en ook over het advies om 4 GB bij te plaatsen, terwijl 2 GB eigenlijk ook volstaan had, mag u het topic afsluiten

En ik weet trouwens nog altijd niet waarom de pc uitvalt.

Wat het zogezegd "voor mijn kar spannen van iedereen" betreft klopt ook niet helemaal. Ik probeer zo veel mogelijk zelf mijn plan te trekken en informatie op te zoeken.  En ik denk dat dit ook mijn volste recht is. Overigens heb ik de oplossing om vanuit usb op te starten uiteindelijk zelf gevonden op google (bericht 63).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.