Ga naar inhoud

Programma om .VOB files samen te voegen


roelsmaarten

Aanbevolen berichten

Beste lezer,

 

Als ik een zelfopgenomen DVD rip naar PC dan verschijnt er een map Audio TS en Video TS.

Zoals jullie wellicht weten zitten er in de map Video TS verschillende .VOB files die een aflevering vormen of zelfs waarin er nog een stuk van bijvoorbeeld een tweede aflevering zit.

 

Nu is mijn vraag: bestaat er een programma (liefst niet al te duur) die deze puzzelstukjes tot 1 .VOB file per aflevering kan herleiden?

 

Dank.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Even voor de duidelijkheid:

- de opgenomen DVD: waren dat verschillende afleveringen van bvb. een TV-reeks of iets dergelijks ? Of zijn dat verschillende deeltjes van film die al verspreid werden bij de opname.

- normaal zijn die .VOB-files automatisch aangemaakt: of heb je daar zelf manueel iets toe bijgedragen ?

- onderdelen van afleveringen: in principe zit elke aflevering in 1 .vob-bestand. Wat bedoel je dan met het feit dat er zelfs onderdelen van afleveringen in een apart .vob-bestand zitten ?

- het resultaat: wat is je bedoeling met de (eventueel) samengevoegde delen tot 1 film ? Als het om verschillende aflevering van een reeks zou gaan, lijkt ons dat een beetje tegenstrijdig ? Want dan is het toch de bedoeling om elke aflevering apart te bekijken, denken wij ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.