Ga naar inhoud

Kan niet inloggen in Windows 10 account


Jvdme

Aanbevolen berichten

Toen ik een virus programma wou verwijderen heb ik mijn laptop (Asus) opnieuw opgestart in Safe modus. Toen ik wou inloggen met mijn pin code, lukte dit niet. Ik moest mijn Windows account wachtwoord ingeven. Spijtig genoeg weet ik dit niet meer, ik heb toen op mijn gsm mijn wachtwoord verandert. Maar aangezien mijn laptop niet meer wil verbinden met internet, ook niet via een kabel, kan mijn wachtwoord niet geüpdatet worden. Dus mijn laptop vraagt nog steeds mijn oud wachtwoord. 


 


Ik heb ook al geprobeerd mijn wachtwoord te resetten met een usb-stick, maar dit werkt ook niet.


 


Hopelijk weet iemand een oplossing.


 


Alvast bedankt!


Link naar reactie
Delen op andere sites

Het valt op dat je je vraag op meerdere fora post, lees er even onze forumregels op na om te weten waarom we op PCH geen voorstander zijn van het gelijktijdig posten van vragen op meerdere fora.

Nu is het uiteraard onze grootste bezorgdheid dat jij zo snel mogelijk tot een oplossing komt, daarom gaat dit topic "on hold" zodat jij je ten volle kan concentreren op de vragen / tips op het andere forum.

 

Succes !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.