Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Goedenmiddag ik heb gisteren mijn desktop opnieuw geinstaleerd met de oreginele herstel diskettes.Nu heeft hij de eerste 196 updates compleet geinstaleert maar er zijn nu nog 23 updates die hij vervolgens instaleert maar als hij ze dan configueert dan gaat het fout en zet hij de computer weer terug zonder die updates.Heeft iemand misschien een tip hoe ik dit probleem op kan lossen want doordat hij die updated niet pakt kan ik hem ook niet naar windows 8.1 updaten en vervolgens weer naar windows 10 wat er al meer dan een jaar op zat.Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen met vriendelijke groet jp.Alkema

Link naar bericht
Delen op andere sites


Dank u wel voor het snelle reageren.Ik had windows 10 altenate erop staan maar kreeg door een domme fout een chinees virus binnen die maar door bleef laden met onveilige websites dus heb ik de oreginele herstel diskettes die ik in het begin erbij heb aan geschaft en heb de opstart opties naar de dvd rom gezet zodat als hij dus opstart de hele schijf compleet wist en dan eerst windows 8 erop gezet heeft toen de optianele updates gedownload dat pakte hij allemaal toen een dag later waren er weer 23 updates nou die heeft hij gedownload maar bij het confugieren van de updates gaat het fout dan geeft hij aan fout bij het configueren en zet de computer weer terug zonder dat ik die updates heeft geconfigueerd en dit zijn dus de originele herstel discettes dus volgens mij heeft het geen zin om een andere cd rom te maken aan gezien dit de originele discettes zijn als ik het mis heb hoor ik dat graag van u want in het begin toen windows 10 uit kwam heb ik hem wel 3 keer terug gezet op deze manier omdat windows 10 nog niet echt perfect was vond ik pas later toen ze verschillende updates gedaan hadden ben ik zeer tevreden over windows 10 maar als ik die 23 updates er niet op krijg kan ik hem ook niet verder updaten want in de store staat al wel windows 8.1 klaar voor mij maar die pakt hij nog niet hopende dat u misschien nog een andere oplossing weet voor mij zou ik dat zeer waarderen ik dacht zelf al om ze 1 voor 1 handmatig te instaleren mvg misterfree58.:thankyou-bor:

Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 • Welkom op PC Helpforum

 • Leden statistieken

  • Aantal leden
   40.096
  • Meeste online
   1.765

  Nieuwste lid
  avicom
  Registratiedatum
 • Gerelateerde inhoud

  • Door clovis
   hoikes,
    
   er wordt gevraagd om een update ( KB4093118 ) ,ik installleer die dus uiteraard...maar na een 10 tal seconden moet ik die weeral installeren...en zo blijft dit duren.
  • Door Joba
   Heb een legale Adobe CS6 geïnstalleerd op Windows 10
   Kan geen updates installeren !!! Krijg steeds een foutmelding.
   Hoe los ik dat op opdat ik mijn RAW foto's kan uploaden en bewerken ?
  • Door desy
   ik heb een LG70 uit 2014. Ik moest what's app een keer updaten maar had toen te weinig opslagruimte. Per ongeluk heb ik toen de fabrieksinstellingen van google gewist. Nu ondervind ik problemen met you tube filmpjes kijken. Dat gast niet direct maar via chrome. Weet iemand een truc om de fabrieksibstellingen er op te krijgen?
  • Door clovis
   ik erger mij eerlijk gezegd aan NVIDIA ( zie ook vorige posts)..weeral een update !!!!
   geforce game ready driver versie 381.65.
   nogmaals nvidea...games interesseren mij niet !!!!
   haast iedere maand is er wel een update van nvidea...het ergert mij echt...schijf wordt haast overvol ( natuurlijk overdrijf ik hier..maar toch) met die updates van hun :-(
   is er echt geen mogelijkheid op nvidea te verwijderen? op de website van mijn pc...staat ook de keuze dat ik intel of AMT drivers kan installeren..of heb ik het verkeerd? iemand met
   een oplossing aub?
    
   pc gegevens : https://www.acer.com/ac/nl/NL/content/support-product/4958?b=1
  • Door ricje20
   Heya!
    
   Ik heb Windows 7 Home Premium geïnstalleerd, en probeer naar Windows 10 te updaten. Alleen ren ik tegen een probleempje aan en het lukt niet.
   Tegelijkertijd geeft het Windows start menu updates aan (zie screenshot) terwijl er geen updates beschikbaar of te installeren zijn.
    
   Er staat geen windows 10 upgrade icoon (zie screenshot 2) in het start menu, ik heb al in configuratiescherm bij systeemvak pictogrammen gekeken en hij staat nergens.
    
   Een handmatig programmatje gedownload van de windows site om naar windows 10 te upgraden zegt dat windows versie niet goed is, terwijl het zeker wel goed is.
    
   Ik hoop iets terug te horen!
    
   Groetjes,
    
   Ricje20


×
×
 • Nieuwe aanmaken...