Ga naar inhoud

Windows 10 update


Theo2602
 Delen

Aanbevolen berichten

31 minuten geleden, Theo2602 zei:

Is dat die 'speciale update' al?

Neen, dit is hem nog niet. Hij wordt vanaf 18 april in 'fases' uitgerold - vertaald: men gaat hem niet tegelijk aan iedereen aanbieden, maar geleidelijk aan. Het kan dus zijn dat jij / ik hem de achtiende-zelf al zou krijgen, maar de kans is groter dat het pas in de dagen /weken erna gebeurt. (MS doet dit omdat anders teveel computers gaan updaten en hun servers niet meer kunnen volgen en zouden crashen)

 

Wil je - vanaf hij uitgekomen is - hem wèl sneller krijgen, dan zijn er plaatsen waar je hem zelf kan gaan binnenhalen. Zelf doe ik dit ook, maar 'k wacht eerst wel een paar dagen om te zien hoe de reacties zijn van degenen die hem al binnenhaalden. Soms zitten er nog kinderziektes in die achteraf verbeterd moeten worden en in dat geval kan je beter even wachten.

 

En ik vermoed dat het deze keer - zoals vorige creator updates, het weer een geval gaat worden van een uur à twee uur eer je hem binnen- en geïnstalleerd hebt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je antwoord verwonderde me, Falstring, omdat ik er op andere fora nog niet van gelezen had, maar je hebt gelijk:

 

https://techcrunch.com/2018/04/11/what-happened-to-the-windows-10-spring-creators-update/

https://www.pocket-lint.com/laptops/news/microsoft/144185-windows-10-spring-creators-update-delayed-due-to-massive-bug

https://www.extremetech.com/computing/267395-report-microsoft-delays-windows-spring-creators-update-due-to-last-minute-bug

 

(en op deze sites spreekt men dat hij om 10 april uitkwam, terwijl ik steeds over 18 april las - nu: wachten is dus de boodschap...)

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...