Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.stevenboom

Beter volledig nieuwe Game-PC of oude bak upgraden ?

  Aanbevolen berichten

  Beste, 

  Ik zou graag een nieuwe Game-PC in mekaar franselen. 
  Wat ik wil =  Een PC die zo lang mogelijk de nieuwste games kan draaien , daar ik ik niet iedere 3 jaar een nieuwe wil/kan kopen.
  om heel lang de nieuwste games te kunnen draaien , koop ik dan beter een iets duurdere videokaart en bespaar ik op de rest.
  Ik heb nu een AMD FX(tm)-4130 Quad-Core Processor 3.80Ghz  kan ik mss dit behouden of is dit onvoldoende om binnen een 3 tal jaar nog de nieuwste games te draaien ? 
  ik heb ook 2 x 4Gb aan geheugen , ben ik best 2 X 8Gb te kopen of koop ik  2 X 4Gb erbij zodat ik 4 X 4Gb heb zitten ? 
  Mijn videokaart is de NVIDIA GeForce GTX 750 Ti is dit echt al te weinig.
  En dan nog een vraagje , ik kocht Windows 8.1 een paar jaar terug , toen Windows 10 uitkwam heeft Windows de upgrade gemaakt , dus draait mijn 8.1 nu als een 10 .... 
  als ik die 8.1 nu terug in mijn nieuwe PC zou installeren gaat die dan terug updaten naar Windows 10 of was dat een tijdelijke aktie ? 

  Dat zijn héél wat vragen , maar als jullie vinden koop best het hele zootje nieuw hebben jullie dan ideetjes , want ik volg de nieuwste trends niet zo dus ben totaal niet op de hoogte.
  Wel zou ik liefst bij AMD blijven (makkelijk te overclocken).   oh en mss belangrijk om weten , ik kan max 750€ besteden !

   

  Alvast bedankt en vriendelijke groeten !

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  In dit geval zou het best zijn om een volledig nieuw systeem te nemen, anders gaan sommige van je onderdelen wellicht een bottleneck vormen. De actie van Microsoft om gratis naar Windows 10 up te daten is voorbij, maar bij een nieuw (samengesteld) systeem kan je altijd gewoon een nieuwe Windows 10 licentie aanschaffen. 

   

  Ben je op zoek naar een kant-en-klare PC of mag het ook een samenstelling zijn?

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.