Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.theplayer

nieuw tablet en Win7

  Aanbevolen berichten

  Op do. 6 sept. jl. kocht ik bij de Aldi een nieuw Medion tablet. Toen ik dit met mijn Medion  I7  pc verbond via usb, herkende de pc wel het tablet maar toonde geen enkel opgeslagen bestand ervan. Als ik echter mijn smartphone op dezelfde manier aansluit, dan is er geen enkel probleem: alle bestanden daarvan zijn dan zichtbaar, incl. die van de externe micro-usb.

  Ik heb verschillende keren met de servicedesk van Medion gebeld waarbij werd geopperd dat ik een exemplaar met een hardwarefout had. Terugbrengen dus en een ander kopen. Zo gezegd, zo gedaan. Maar, wederom hetzelfde probleem: geen enkel bestand is zichtbaar op de pc maar wel alleen herkenning van het tablet.

  Weet iemand wat er aan de hand is?

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Heb je de handleiding al eens doorgenomen? Moet er op je pc geen software geïnstalleerd worden om de data van je tablet te kunnen benaderen?

  Geef eens het modelnummer en het msn nummer van dat apparaat.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    0

  Hallo droske,

  Ik heb alles bekeken (hoewel alle bijdragen uit 2011 stammen. Dit nieuwe tablet is van 2018. De tip dat je het tablet pas moet aanzetten als je eerst de verbing naar pc hebt gemaakt, werk ook niet. Sterker, ik zie nu ook geen aangesloten tablet meer bij Computer...

  Al verder zoekende kom ik in het coniguratiescherme  bij Apparatenne printers het apparaat ANdroid tegen (zie bijlage!)

  Daar  staat wat er aan de hand is...!https://ibb.co/hnkOX9

   

  Wat betekent dit?

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Heb je wel gekeken in de verkenner van de pc of uw tablet daar niet is aangesloten?

  Nota: het heeft niks met merk, model of wat dan ook te maken.

  Android bepaald wat er gebeurd.

  Ik heb het getest en gewoon usb kabel aansluiten en dan ziet je in uw verkenner

  Op de afbeelding ziet je asus tabel K104

   

  Je moet dus niet bij printers en apparaten zijn.

   

   

  k104.jpg.dad07031a256c486fa297fc2bc64aa6e.jpg

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    0

  https://ibb.co/fkmUqU

   

  10 minuten geleden, droske zei:

  Van zodra je een nieuwe tablet via usb met een computer verbind gaat de tablet opgeladen worden. Tijdens deze procedure is het mogelijk dat je vanaf je pc nog geen toegang hebt tot je tablet.

  Dat zou dan het eerste tablet zijn dat toegang weigert. Ik heb ook andere tablets gehad die zonder problemen meteen herkend werden,, ook mijn smartphone.

  Overigens, het tablet wordt, zoals eerder gemeld (zie link), wel herkend, maar de bestanden worden niet gegeven.:

   

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  U denkt dat we het probleem niet juist inschatten, maar dat ziet u fout. Je info is duidelijk genoeg, alleen kan ik je voorlopig niet meer tips bezorgen dan deze (linken) die ik je al gegeven heb.

   

  Heb je deze link al eens doorgenomen?

  26 minuten geleden, droske zei:

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.