Ga naar inhoud

administrator


ward

Aanbevolen berichten

Op jouw pc staat slechts 1 gebruikersaccount en dat account heeft al beheerdersrechten. Je hoeft dus niets meer te doen.

 

Ik las dat in het logbestand FRST.txt in een ander topic van jou: https://www.pc-helpforum.be/topic/68130-thuisnetwerkprobleem/?do=findComment&comment=535642

 

Alleen een beheerder kan programma’s installeren. En jij bent al beheerder.

Als een standaardgebruiker (dus zonder beheerdersbevoegdheid) een programma zou proberen te installeren, dan lukt dat niet zomaar. Bij die standaardgebruiker zal dan om het wachtwoord van de beheerder/administrator gevraagd worden.

 

Daarnaast is er altijd nog een verborgen administrator die meer rechten heeft dan alle gebruikers.

Misschien is jou wel eens gevraagd om een programma als administrator uit te voeren. Dat betekent dat je dan niet moet dubbelklikken op het .exe bestand, maar er met de rechter muisknop op moet klikken. Er verschijnt dan een contextmenu. In dat contextmenu moet je dan klikken op Als administrator uitvoeren.

 

Is het zo duidelijk of heb je er nog meer vragen over?

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...
  • Dasle sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.