Ga naar inhoud

Geintegreerde batterij


Aanbevolen berichten

Mijn Smartphone is aan vervanging toe, gewoon omdat ik te weinig apps kan laden. Nu ben ik aan het rondkijken voor een nieuwe, en vermits ik nu een LG heb, zocht ik in dat zelfde merk en daar vond ik de LG G7 Black. Op het eerste zicht alles wat ik zoek, maar toen zag ik plots Geintegreerde batterij. Kan mij iemand daar de voordelen, maar naar ik denk, nog meer de nadelen van vertellen?

Ik ben er nogal wantrouwend tegenover, omdat de batterij toch het zwakste deel van de Smartphone is. Nu heb ik twee batterijen, dus als de een leeg is, vervangen en we kunnen weer enkele uren verder.

Met dank bij voorbaat

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een uitgebreide review (10 pagina's) van de LG G7 ThinQ vind je hier: https://tweakers.net/reviews/6257/1/lg-g7-thinq-vol-goede-ideeen-uitwerking-iets-minder-inleiding.html

Pagina 4 van die review gaat over de accu: https://tweakers.net/reviews/6257/4/lg-g7-thinq-vol-goede-ideeen-uitwerking-iets-minder-accuduur-en-opladen.html

De accu heeft volgens de reviewer een matige capaciteit van 3.000mAh. Soms haal je met een acculading het einde van de dag niet.

Op pagina 4 zie je ook een aantal smartphones die een hogere capaciteit en daardoor een langere accuduur hebben.

 

Of bedoel jij je LG G7 Fit? Dan heb je hier een review: https://androidworld.be/review/review-lg-g7-fit/

Daar zit volgens mij dezelfde accu van 3.000mAh in. De accuduur wordt als matig beoordeeld.

 

5 uren geleden, Theo2602 zei:

Geintegreerde batterij. Kan mij iemand daar de voordelen, maar naar ik denk, nog meer de nadelen van vertellen?

Daar zitten voor de gebruiker geen voordelen aan. Het betekent gewoon dat je de accu zelf niet kunt verwisselen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vond het niet normaal dat je die batterij niet kan veranderen. Nu heb ik rwee batterijen, en als de een leeg is, steek ik een ander. Dat is gewoonlijk na zes uur als ik niet teveel doe. Ondertussen heb ik ontdekt dat er (bijna) geen smartphones meer zijn met verwisselvare batterijen. Bij VDBorre geen enkele. Wat de kwaliteit van het toestel betreft, daar zal iedereen zijn mening over hebben.  Mijn voornaamste quotum is dat hij onder  300 euro moet kosten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Die LG wordt wel een prijs van 850€ toegeschreven terwijl die nu, bij Vandenborre, 290€ kost. Eén ding is zeker, hoe meer je leest hoe onduidelijker het wordt en het risico dat je een 2PK wil kopen en met een Mercedes buiten komt is groot. Alleen zal dat financieel pijn doen.

Maar mijn eigenlijke vraag over de batterijen is beantwoord, dus mag dit dicht

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.