Ga naar inhoud

Geschiedenis Google Chrome automatisch wissen


Theo2602
 Delen

Aanbevolen berichten


  • Klik rechtsboven op de 3 puntjes.
  • Kies Meer hulpprogramma's > Browsergegevens wissen.
  • Er opent een venster. Kies bij Periode: Altijd.
  • Vink alle opties aan: Browsegeschiedenis, Cookies en Gecachte afbeeldingen.
  • Klik op Gegevens wissen. De hele surfgeschiedenis, waaronder bezochte websites, cookies en gecachte afbeeldingen wordt nu altijd automatisch verwijderd bij het afsluiten van Google Chrome.
  • Let op: met deze instellingen moet je steeds opnieuw bij websites inloggen, en kunnen websites langzamer werken omdat afbeeldingen niet worden opgeslagen. Als je vaker op dezelfde computer werkt en veelgebruikte websites wil toestaan om wél bestanden op te slaan dan kun je hiervoor een uitzondering aanmaken.
  • Klik hiervoor rechtsboven op de 3 puntjes en kies Instellingen..
  • Scroll geheel omlaag en kies Geavanceerd.
  • Klik bij Privacy en beveiliging op Site-instellingen.
  • Klik op Cookies.
  • Klik onderaan bij Toestaan op Toevoegen.
  • Geef een of meerdere webadressen op van websites die wel gegevens mogen opslaan op de computer.
Link naar reactie
Delen op andere sites


Bij Browsegegevens wissen staat geheel rechts: “Bij het verlaten”.

 

Overigens is Control+Shift+Delete de gemakkelijkste weg naar dit venster.

 

aangepast door Leono
Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...