Ga naar inhoud

ethernetkabel zit vast op desktop


vonkske
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Ik heb een nieuwe desktop en probeer de ethernetkabel uit de oude te krijgen maar ik krijg daar geen beweging in. Vroeger was dat een kop waarbij je het een opstaand hard plastic klipje moest naar beneden drukken en dan liet de kabel los.

Nu is dat een kabeltop met 2 zacht plastic vleugeltjes langs weerszijden en of ik die nu samendruk of openspre, alles zit muurvast.

Het is een HP desktop.

 

Hopelijk post ik dat hier in de juiste rubriek.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 

lomar43

Deze opstaande (witte) zij stukjes hebben ze een tijdje (of een hele tijd) terug uitgevonden om te vermijden dat de kabel per ongeluk werd uitgetrokken en om het lipje te beschermen.

Het kan zijn dat er een stukje is afgebroken (heb ik geen zicht op maar jij kan ook gelijk hebben) maar wat ik wel weet dat hij via dat lipje (of het eventuele restant) de kabel moet kunnen loskrijgen en niet via wat TS heeft geprobeerd via de  2 zachte plastic vleugeltjes langs weerszijden.

Ik wacht de reactie van TS af

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.