Ga naar inhoud

Verwijderde bestanden herstellen SD kaart


Yvontje82

Aanbevolen berichten

Hi, 

 

Een grote ramp! We hebben een paar dagen mooie foto's gemaakt, maar niet goed opgelet en uiteindelijk de verkeerde foto's verwijderd. 

Nu begrijp ik dat er software is dat ons kan helpen, maar om te voorkomen dat we de verkeerde downloaden (incl allerlei ongewenste andere bestanden) hopen wij dat jullie ons van advies kunnen voorzien. 

 

 

Met vriendelijke groet, 

Yvonne

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi Eddy, 

 

Bedankt voor je bericht. Recuva hadden wij gister ook naar gezocht, maar de betreffende link van ccleaner bleef "Oeps" zeggen. We dachten dat die er niet meer was. 

Fijn dat jij deze link hebt gevonden! 

 

Bedankt... 

 

Groetjes, 

Yvonne

Link naar reactie
Delen op andere sites

OK. Moest het niet terughalen wat je terug wil, vertel het dan maar - mogelijk hebben andere mensen dan nog andere ideeën.

(en als het lukt: vertel het dan ook even? Da's fijn voor de poster van de oplossing)

 

edit: o ja: belangrijk: gebruik dat kaartje zeker niet om nieuwe foto's op te zetten vooraleer je de oude teruggehaald hebt ! Anders bestaat de kans dat ze overschreven worden en ben je ze definitief kwijt !

(Raad van Tante Kaat: bewaar belangrijke dingen NOOIT op één plaats alleen ! minstens op een tweede drager < hiermee bedoel ik dus op een àndere schijf, stick, ...)

aangepast door Passer
Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.