Ga naar inhoud

Kuisprogramma's


Theo2602
 Delen

Aanbevolen berichten

Ik neem aan dat de taal van Android (= het besturingssysteem van je smartphone) Nederlands is. Als je dan meldingen in het Frans krijgt, dan lijkt mij dat niet betrouwbaar. Het lijkt nu op reclame voor een app die mogelijk niet betrouwbaar is.

 

Als je weer eens zo'n bericht krijgt dan kun je een screenshot van je scherm maken en dat screenshot hier plaatsen. Dan kunnen wij meekijken.

Hier vind je informatie over hoe je een screenshot kunt maken met een Android smartphone: https://support.google.com/android/answer/9075928?hl=nl

 

Het is mogelijk dat je zelf (per ongeluk) aan een website toestemming hebt gegeven voor deze berichten/meldingen. Als dat het geval is, dan kun je die meldingen in de browser Chrome uitschakelen voor alle websites. Lees hier hoe je dat doet: https://support.google.com/chrome/answer/3220216?hl=nl&co=GENIE.Platform%3DAndroid

Ik zou dan kiezen voor 'Meldingen voor alle sites blokkeren'.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.