Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Het structuur van je website is zeer belangrijk. Door een juiste structuur te gebruiken zorg je ervoor dat Google de informatie op je site goed kan lezen en begrijpen waarover het gaat. De zogenoemde metatags zijn hier ook van belang, maar ik zou zeggen, ook niet de belangrijkste factor. Als je gebruik maakt van metatags, dan worden die opgenomen in het google index en als iemand je website zoekt in google, dan worden de metatags gebruikt om in de zoekresultaten meer info weer te geven over je website ( je weet wel, je krijgt eerst een titel in het blauw en dan iets meer tekst en de link daar de website). Als je geen meta tags gebruikt, dan leest Google meteen van je website en dit kan nogal raar overkomen.

Als je ons je website adres even kan doorsturen en eventueel je webserver gegevens, dan zet ik gratis de metatags op je website ;)

Groetjes,

Oggy

AdClick.be

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.