Ga naar inhoud

Apuke

Aanbevolen berichten

Range extender hebt je alleen nodig als de bereik niet ver genoeg is maar u zegt dat u een router van de N type hebt en die gaat nogal ver.

Range extender is niks anders dan een access-point en dus een extra antenne.

Wel dient u rekening mee te houden dat sommige versie een G type is doch u had het merk en type niet vermeldt.

Maar als je de router N type nog moet kopen dan zou ik toch wel even wachten met range extender want die kan je nog altijd kopen indien nodig is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ga naar uw router.

Ga naar kanalen en SSID

Daar kan je signaal verhogen.

Waarschijnlijk staat die nu op B/G/N of 11/54/300

Als al uw draadloos netwerkkaart van laptop / computers van N type is kan je op enkel 300 of N zetten. Dan gaat de signaal veel sterker worden.

Zelf heb ik een vrij groot gebouw en overal kunnen we perfect signaal hebben van de router en zelfs buiten. Weliswaar staat de N router boven zodat er goede spreiding is van de signalen.

Wilt je toch een access-point hebben dan kan je die gewoon in de stekker steken en je hebt meteen verbinding tenzij u mac adressen had toegevoegd aan de router en in dit geval moet je ook aan de onderkant van de access-point de mac adres toevoegen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.