Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
kristof28

bij word document na enter 2 regels lager belanden

Aanbevolen berichten

Hoi,

Als ik in word iets typ en ik druk op enter kom ik niet vlak onder mijn tekst zoals ik nu doe

maar een paar regels onderaan.

Zo iets.

Hoe kan ik dat normaal krijgen?

Dank u

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites


 • Topicstarter
 •    7

  Thanks, dit is het!

  Kun je mij toevallig ook zeggen hoe je er voor zorgt dat het tegen * automatisch gezet word als ik dan op enter duw? dat veranderde vroeger automatisch van icoontje..

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Beste,

  ik had hetzelfde probleem dat ik 2 regels lager ging, maar dan probeerde ik het met Shift (dus shift+enter i.p.v. gewoon enter te drukken.)

  en dan ging ik maar 1 regel lager.

  Weet nu niet echt dat dit van toepassing is bij dit probleem?

  Met vriendelijke groet,

  Kevin

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  @Kristof. Je eerste probleem is opgelost. Wat betreft het tweede probleem:

  tik gewoon * in en laat een spatie , dan verandert het toch automatisch in een zwart opsommingssymbooltje?

  Anders moet je eens zien bij de Opties in Word 2007. Ga naar de grote Office knop vanboven links en kies onderaan Word opties... Aan de linkerkant klik je op "Controle" en aan de rechterkant klik je op de knop "AutoCorrectie-Opties...". Ga dan naar het tabblad AutoOpmaak en zorg dat voor alles een vinkje staat.

  aangepast door Kurtt

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  Log in om dit te volgen  

  • Welkom op PC Helpforum

  • Leden statistieken

   • Aantal leden
    39.744
   • Meeste online
    1.765

   Nieuwste lid
   ahoog
   Registratiedatum
  • Gerelateerde inhoud

   • Door STYLUS3530
    Hello Folks
     
    Ik heb bij mijn Outlook 2013 een ondermap dewelke ik had aangemaakt bij de map "Ongewenste e-mails" verwijderd, voor deze map had ik regels gemaakt en natuurlijk krijg ik nu foutmelding van de betreffende regel. In eerste instantie wou ik de map terug aanmaken, maar dit werkte niet. Nu is het zo dat men via outlook ook regels kan aanpassen, maar om elke regel apart aan te passen zie ik niet zitten, en een optie om alle foutieve regels tegelijk aan te passen zie ik ook niet staan(of overzie ik). Weet er iemand raad?
     
    Thanks
     
    STYLUS3530

   • Door erik123
    Ik werk met office 365 ProPlus en heb in 1 Word document een probleem. Als ik op ENTER druk ga ik naar de volgende pagina. Ik weet dat met met Ctrl+enter dit ook gebeurt. maar nu gebeurt het dus dirct als ik op enter druk. Dit is ook maar op 1 regel in dit document. Ik heb al naar pagina- einden, alinea instellingen en stijlen gekeken maar niets helpt. Weet iemand raad? Ik word er gek van
   • Door camille
    Mijn controle taal staat zowel in PowerPoint als in Word op Nederlands, de optie 'taal herkennen' staat niet aangevinkt. Maar wanneer ik tekst uit de notities van PowerPoint kopieer naar Word, verandert de controle taal voor dat stukje tekst plotseling naar het Engels. Hierdoor moet ik elke keer opnieuw de controle taal aanpassen. Kan iemand mij zeggen wat ik moet doen zodat de controle taal niet elke keer verspringt? Alvast bedankt!
   • Door Emma Boschmans
    Wanneer ik in onderstaand document in een invulvak tekst wil typen lukt dit.
    Wil ik echter een titel wijzigen of de layout aanpassen krijg ik steeds de melding: 'u kunt deze wijziging niet aanbrengen omdat de selectie is vergrendeld'.
    Ik had het document echter graag aangepast aan mijn persoonlijke voorkeuren. Is er een manier om deze vergrendeling uit te schakelen? 
     
     

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...