Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Heb je nu wel een legale versie van Windows 7? Dan zou ik hetvolgende doen:

- Steek de Windows 7 dvd in de computer, en start ermee op. Gebeurt er niets of wordt de dvd niet geladen tijdens het opstarten, zorg er dan voor dat in de BIOS de opstartvolgorde juist staat (dus eerst dvd, dan harde schijf,...)

- Volg daarna onderstaand filmpje VOLLEDIG (dus volledig zien en doe hetzelfde zoals daar staat). Dan zou het moeten lukken.

Op een gegeven moment tijdens de installatie kun je kiezen tussen Upgrade en Aangepast. Kies NOOIT voor Upgrade, want dan krijg je 2 Windows-versies op je computer, en wordt er niet geformatteerd.

Als je kiest voor Aangepast (Custom), kan je de reeds aanwezige partitie selecteren en op Format knop drukken. Normaal gesproken hoef je dat niet te doen, en wordt de aanwezige partitie automatisch geformatteerd.

aangepast door Kurtt
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo rowena92,

hier ( WebSonic.nl :: PC Tips - Windows XP - Windows XP Installatie uitleg, de Windows installatie stap voor stap met afbeeldingen ) vind je de complete uitleg over installatie van Xp.

Hier op dit forum : ( http://www.pc-helpforum.be/f206/het-installeren-van-windows-xp-10419/ ), is er ook een handleiding voorzien.

Succes !

aangepast door Asus
aanvulling
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dag rowena92,

Als u er terug Windows XP op gaat plaatsen, hou er dan rekening mee dat Microsoft zeer binnenkort stopt met beveiligingsupdates te maken voor dit besturingssysteem! Uw Windows XP wordt dan zo lek als een zeef, zelfs als u een antivirus programma en firewall installeert!

Dan is Vista een betere optie!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo wouterskurtt,

volledigheidshalve wil ik toch graag jouw laatste post wat bijsturen...

Indien je XP hebt met Service Pack3 krijg je nog updates voor je OS tot 2014...

We zijn idd wel bijna 2011, maar 2014 lijkt me nu niet meteen 'binnenkort' te noemen, zeker niet in de snel evoluerende

informaticawereld... ;-)

Info over XP en SP3 vind je hier : ( Installatie Service Pack 3 (SP3) voor Windows XP: uitleg, voorzorgsmaatregelen en oplossingen | Gratis Software Site ).

Grtjs.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.