Ga naar inhoud

Can't Open My Self Secured WinRAR - File !! Lost My Password !! Any Suggestions ?


 Delen

Aanbevolen berichten

Hoi Allen,

Zoals hierboven vermeld, zit ik met dit probleem. Ik ben al dagen op zoek naar een mogelijke oplossing, maar helaas tevergeefs. Het zit zo, ik heb een tekst in Word opgeslagen, verder met Winrar beveiligd, en pas daarna het orgineel word document verwijderd, zelfs uit de prullenbak. Ik heb tot nu toe eigenlijk van alles en nog wat geprobeerd, maar het heeft niets opgeleverd. Bestaat er echt geen manier om die wachtwoord te omzeilen of op te heffen. Wel, ik heb die Word-document echt nodig, gaat dienen in een voor mij zeer belangrijk zaak. Please, kan iemand mij hierbij helpen..

Alvast bedankt..

Link naar reactie
Delen op andere sites@ Asus :

Ik weet het totaal niet meer, kan het me echt niet herinneren.. Maar ik denk dat ik een combinatie van ze beiden heb gebruikt, dus zowel cijfers als letters, en om het nog moeilijker te maken, zelfs ook kleine als grote letters gebruikt. Ik veronderstel dat het gaat om een wachtwoord die meer dan 10 tekens bevat, kan zelfs meer zijn.
:)

Heb ook de forumregels nauwlettend gelezen. Maar wil er aan toevoegen dat het niet om het wachtwoord zelf gaat, maar om het document, die van veel waarde is voor mezelf.

@ Freegull :

Ik heb Recuva al eens meerdere keren gebruikt, maar het heeft me niet kunnen verderhelpen, heb niks kunnen terugvinden.
:(

Er moet toch een manier bestaan om het te kunnen. Zou ik ermee naar de Politiebureau stappen en het aan hen vragen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik weet het totaal niet meer, kan het me echt niet herinneren.. Maar ik denk dat ik een combinatie van ze beiden heb gebruikt, dus zowel cijfers als letters, en om het nog moeilijker te maken, zelfs ook kleine als grote letters gebruikt. Ik veronderstel dat het gaat om een wachtwoord die meer dan 10 tekens bevat, kan zelfs meer zijn. :)

Heb ook de forumregels nauwlettend gelezen. Maar wil er aan toevoegen dat het niet om het wachtwoord zelf gaat, maar om het document, die van veel waarde is voor mezelf.

Met alle respect voor jou en je vraag maar in je titel van je topic geef je duidelijk aan dat het onderwerp van het topic het wachtwoord is...

Weet je wat ik nog nooit begrepen heb ?...dat mensen bewust iets beveiligen met een wachtwoord en zich dan plotsklaps dat wachtwoord (dat ze zelf hebben gekozen) niet meer kunnen herinneren...

Ik gebruik zo'n 20 verschillende ook bewust gekozen (sterke) paswoorden, pin-codes, login's, alarmcodes zonder dat er ook maar 1 op papier staat...ik ben er nog nooit eentje vergeten...

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...