Ga naar inhoud

Nortan deïnstalleren


Elandor
 Delen

Aanbevolen berichten

Ik wil Nortan 360 deïnstalleren nu het abonnement is verlopen. Dit heb ik ook gedaan (via configuratiescherm->softwere ...), dit werd 'succesvol' voltooid. Maar nu blijkt Nortan nog altijd in mijn computer verweven te zitten.

In Program Files staat nog altijd een niet verwijderbare map van 'Nortan 360' En het programma draait nog steeds op mijn computer zonder het me lukt het af te sluiten.

Ik vind 'Nortan' niet weer via zoekmachine of regedit.

Link naar reactie
Delen op andere sitesIk heb eventjes avast geïnstalleerd, maar ik kon de spam-meldingen niet verdragen.

Ik raad het niemand anders aan, maar ik ben er van overtuigd dat je perfect veilig zit met de standaard beveiliging van windows. (Of toch zolang je goed weet welke files je beter niet download en welke rar bestanden je beter niet unpacked. Ik heb al 5 jaar geen virus gehad op mijn computer, waarom dan zo'n vernesteld programma laten draaien die de prestaties van je pc laat afnemen? Tijd voor die afval weg te werpen.

Nogmaals, ik raad het de minder ervaren gebruikers af, daar je heel eenvoudig een virus binnenhaalt.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik heb lang avg gebruikt, maar ik hoor veel goede commentaren op het niet gratis nod32, deze eens geprobeerd en tot mijn verbazing draait die nog lichter dan avg, de pc start ook sneller dan met avg.

Ik heb hier trouwens een topic staan over windowsdefender, die blokkeerde hier een programma dat geleverd werd met het besturingssysteem, ik had dat programma uitgezet, maar dit had een nefast effect op mijn systeem.

Uiteindelijk vista herinstalleerd, en alle updates van defender laat ik voor wat ze zijn.

Tot nu gaat alles goed, ik volg deze topic nog wel daar ik momenteel nog geen degelijk antivirus heb staan.

Zijn er nog mensen tevreden over andere niet avg scanners???

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...