Ga naar inhoud

overlappen van vista basic naar vista premium d.m.v. een back op cd / dvd


survive
 Delen

Aanbevolen berichten

stel ik brand een back up cd / dvd van een andere laptop in dit geval vista premium, kan ik dan deze gebruiken om mijn pc weer in orde te krijgen als ik deze overlap met die back up cd /dvd, heb thans vista home basic

kan ik een back up cd maken met een cd-rw en of een dvd-rw, en hoe groot moet die dan zijn in gb.

B.V.D.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik kan geen back up maken omdat ik geen herstelpunt heb, ook kan ik deze niet terug zetten naar de fabrieks instellingen omdat deze de code 6 x 0 niet accepteert geeft een foutmelding aan verkeerde wachtwoord, ik heb in het verleden een recovery gedaan schijnbaar is er iets mis gegaan de eerste partitie bijna vol is ( 31 gb ) na deze recovery, verder geeft de eerste partitie een variabele gb aan, soms zit ik op bv 2 gb en tien minuten later op bv 500 mb zonder dat ik wat installeer of download, zelfs met de PQ service kan ik deze niet terug zetten naar de fabrieks instellingen, zoals het nu is kan ik nog geen back up branden. B.V.D.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.