Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten


Word is een onderdeel van het Office-pakket ... en dat is alleen mits betaling te verkrijgen. Maar we kunnen je misschien wel helpen via een omweg. Hang het bestand van Word als bijlage aan een volgende bericht en dan zetten we dat - indien het lukt - om in een voor jou leesbare versie. Een bijlage aanhangen doe je via "meer opties" en kies dan voor "beheer bijlagen". Succes ermee !

Link naar reactie
Delen op andere sites

maar er kwam op dat ik een verouderde versie van Word heb

Buiten de mogelijkheid die geboden wordt in bericht 2 kan je ook indien je beschikt over Word 2003 of ouder een bestand gemaakt met versies 2007/ 2010 toch openen door gebruik te maken van dit compatibiliteitspakket (klik erop).

Je kan dan de bestanden openen, bewerken en opslaan.

Ben je niet in het bezit van een Word versie op je PC kan je het Word document toch openen door de Word viewer te installeren. Je kan dan enkel het bestand lezen en afdrukken.

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • 2 weken later...

Dag pareltje,

Is je probleem opgelost?

Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop +Markeer als opgelost die je links onderaan kan terugvinden…zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.

Uiteraard kan je in geval van nieuwe/andere problemen steeds weer een nieuw topic openen…:top:

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...