Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Standaard (Android-Nederlands) heb ik een qwerty klavier, gemakkelijk te wijzigen naar azerty, maar dan moet ik wel Android-Frans instellen. Niet direct een probleem, alleen kan ik dan de autocorrectie niet gebruiken, want gebaseert op het frans zijn alle nederlandse woorden dan mis... Weet iemand hier een oplossing voor ? Als die er al is tenminste.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...

Beter een laat antwoord dan geen antwoord :-).

Vroeger had ik een app geïnstalleerd waar je het toetsenbord Nederlands - Azerty kan instellen. Maar ik heb deze verwijderd wegens een te klein toetsenbord (zie afbeelding van de app).

De app heet Multiling O Keyboard: http://play.google.com/store/apps/details?id=kl.ime.oh&hl=nl.

Je moet ook nog een plugin installeren van de taal Nederlands: https://play.google.com/store/apps/details?id=klye.plugin.nl. Als deze link niet werkt, kan je altijd via de website van de ontwikkelaar de link openen: http://honsoapps.appspot.com/1/dl.html?nl.

Je kan met deze app ook "Swipen" (denk ik, swipen is over de letters vegen en de app maakt er woorden van).

Ik weet nog dat het instellen van de app moeilijk was, maar dat alles wel werkte.

Ik hoop dat dit helpt.

Fredje8

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inderdaad, Fredje. Het is perfect mogelijk om alzo een Nederlands Azerty klavier op de tablet te "toveren". Er is zelfs keuze tussen Dutch en Nederlands... :D

Leuke app, maar zoals ge zegt: belachelijk klein klavier. Bovendien wordt gewaarschuwd: " ... verzamelt alle tekst die u typt, wachtwoorden en credietcardnummers ... ". Daar ben ik nu niet zo happig op. En van autocorrectie is nergens sprake... :sheep:

Toch bedankt voor de tip. Leuk om eens uit te proberen. :top:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sorry, ik wou even zeggen dat het toetsenbord van Fredje heel leuk is, maar ben al moeten overschakelen...'t is niet te doen.

Het mini-bordje is alleen geschikt om te werken met een stylus. Kan wel over het scherm worden gesleept, als het in de weg staat, maar vooral: je kan het mooi inkleuren (I like). :cool:

Maar de mogelijkheden zijn heel uitgebreid. En er is zowaar een autocorrectie...

Nogmaals bedankt, Fred. :D

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.