Ga naar inhoud

mappen in outlook 2003


ward
 Delen

Aanbevolen berichten

  • Reacties 37
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Beste clarkie, e-mailacount is al eerder aangemaakt.Zal, als dat vensterje oplicht, een mail te maken met een printscreem erbij

- - - Updated - - -

Beste clar

Beste clarkie,e-mailacount is reeds eerder aangemaakt

Heb aan't klooien geweest; het volgende bericht zou juist moeten zijn

Link naar reactie
Delen op andere sites

In je vorige topic werd gevraagd om RSIT uit te voeren maar daar gaf je te kennen dat je een nieuwe laptop ging kopen en dus RSIT niet ging uitvoeren.

Gaat het in dit topic over de oude of nieuwe laptop?

Voer ook onderstaande eens uit.

Download en installeer Speccy.

Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren.

Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is.

525a111b37ea3-Speccy.PNG

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.

Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware.

Meer info over deze procedure lees je HIER.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mensen, denk dat ik met een oplichter bezig ben. Hij heeft zelf die pc samengesteld, en op mijn vraag win 7 er op gezet. Outlook 2003 heb ikzelf hem het er laten opzetten, met het gekende gevolg. Gelukkig heb ik nog niets betaald maar 'k vraag mij af of de gedownloade win 7 legaal is, heb al een paar keer een venstertje gekregen om win 7 te aktiveren. Hij heeft wel een dvd van win 7 gegeven, maar ik vraag mij af of dat wel een legale is, ook is het een OEM versie. Wat moet ik nu doen, heb hem al een paar keer een mailtje gestuurd en berichten met de gsm ook, maar nu antwoord hij niet meer. Wat vinden jullie van deze zaak?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.