Ga naar inhoud

Windows lettertypes herstellen


james48

Aanbevolen berichten

Beste Passer, ook hier heb ik per ongeluk te snel gereageerd, deze post is ook als reply verstuurd,  :mad:  

 

maar ik wil hem alsnog even verzenden

 

klopt, maar als je dan ar typt, kom je bij de eerste ar-fonts uit, typ je ari  enz..  (probeer maar uit)

 

het lost dus je 2000 fonts niet op, maar je vindt ze makkelijker. maar nogmaals: 'k zou toch verder gaan met knoppix - nu: je ziet zelf maar hé?

 

Je hebt gelijk Passer, ik dacht altijd dat je maar 1 letter kunt aanwijzen, ook bij Adobe programma's kun je in de letterbox alle letters even blauw maken, en daarna ar... intypen, en dan zie je Arial tevoorschijn komen, weer wat geleerd...  :top:

 

Veel dank.

Link naar reactie
Delen op andere sites

James48,

 

mooi dat je er uit geraakt bent en dat jij van al die dingen verlost bent.

 

Ik had dus gedacht dat windows zijn lettertypes niet zo maar liet verwijderen, maar dit was dus duidelijk fout en gaat dit dus wel.

Het zou je een boel werk bespaard hebben, maar je bent er uiteindelijk toch geraakt met Asus hulp. (en je hebt van het hele gedoe toch ook weer wat opgestoken vermoed ik)

 

enne: graag gedaan hé, daar is een forum voor !  :) 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Graag gedaan james48.

 

De gedownloade map en de uitgepakte map, die mag je nu verwijderen uit je map E:\Software\: we zijn nu immers waar je wou zijn en alles is weer keurig in orde door een paar muisklikjes ... meer moet dat niet zijn. ;)

 

Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop "Modereer onderwerp" -> Sluiten ... zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.
 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.