Ga naar inhoud

Intern verbindings probleem


FlorisUffing

Aanbevolen berichten

Beste lezer,

 

Ik heb sinds een probleem met mijn internet verbinding op mijn laptop. Als mijn laptop meer dan 2/3 meter van de modum af staat doet mijn internet het niet meer. Ik ben dan nog wel verbinden maar er staat dan dat ik beperkt internet heb en dus niet kan verbinden. Op anderen apparaten, zoals smartphones en andere computers, kan ik wel normaal verbinden dus ik denk dat het te maken heeft met mijn laptop zelf. Wat moet ik doen?

 

 

Laptop: dell latitude 3330

 

Als u meer informatie nodig heeft om mij te helpen, zeg het dan!

Bedankt voor het lezen,

 

Floris Uffing

Link naar reactie
Delen op andere sites

je kan http://www.dell.com/support/home/us/en/04/product-support/product/latitude-3330-laptop/drivers  je laptop laten doorlichten door dell op onjuiste/verouderde drivers.

installeer nieuwe drivers als die gevonden worden.

 

volgstap: ga configuratiescherm-apparaatbeheer, selecteer je draadloze adapter onder netwerkadapters, rechtsklik en kies 'installatie ongedaan maken' (heet soms ook 'verwijderen')

sluit schermen netjes af en herstart de pc. bij de herstart zal windows de adapter als nieuwe hardware herkennen en nagelnieuw installeren.

daarna moet je wel even opnieuw de verbinding opzetten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.