Ga naar inhoud

Facebook Deactiveren


kape
 Delen

Aanbevolen berichten

Na de vaststelling dat 87 miljoen accounts bij Facebook misbruikt werden door externe bedrijven - waarvan 2,7 miljoen in de Europese gemeenschap, 89000 in Nederland en 60000 in België - en dat je persoonlijke gegevens niet meteen veilig zijn bij het bedrijf van Mark Zuckerberg - zou je kunnen overwegen om je persoonlijk account ofwel te deactiveren, ofwel definitief te verwijderen. Vermits het niet altijd even duidelijk is hoe dat kan, zetten we hier de procedure om je account (al dan niet tijdelijk) te deactiveren op een rijtje.

 

Als je het account deactiveert, wordt dit op "pauze" gezet. Je profiel wordt van Facebook verwijderd, maar de gegevens die je gepost hebt blijven nog bewaard bij Facebook (mocht je beslissen om toch terug actief te worden, kunnen deze terug gebruikt worden). Je account wordt opnieuw geactiveerd door gewoon op Facebook in te loggen.

 

HOE DOE JE DIT :

 

  • Log in bij Facebook
  • Ga naar Instellingen
  • Selecteer Algemeen
  • Scrol in het venster Algemene accountinstellingen naar onder
  • Selecteer Account Beheren
  • Kies Bewerken
  • Kies voor de optie Je account deactiveren
  • Bevestig met Deactiveren.
  • Facebook tracht je nog te overhalen om actief te blijven, maar als je uiteindelijk - na het opgeven van de reden waarom je geen "vrienden" meer wil zijn - klikt op Bevestigen, zal Facebook je account deactiveren.
Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...