Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
kweezie wabbit

Snelheidstest internet

  Aanbevolen berichten

  Alle internetgebruikers krijgen van hun provider een snelheidsprofiel, afhankelijk van hun abonnement. Dit is echter de theoretische maximumsnelheid.

  Maar hoe snel is je verbinding in werkelijkheid?

  Op Speedtest.net kan je dit testen.

  Op een kaart kan je een server in je buurt aanduiden of eentje aan de andere kant van de wereld.

  Je klikt op de gekozen server en de test gaat van start.

  Nadien kan je ook gaan vergelijken maken statistieken opvragen.

  Zo kan je bvb de gemiddelde snelheid van je provider bekijken en vergelijken met andere providers in je gemeente, provincie, land, op europees en wereldvlak.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


  Wel dit lezen:

  Ongelimiteerd gebruik enkel voor normaal gebruik, wettige doeleinden en overeenkomstig de algemene voorwaarden van Telenet. Telenet behoudt zich het recht voor om klanten te verwittigen die een opvallend hoger maandelijks volumeverbruik hebben dan het gemiddelde van het product in kwestie. Deze klanten zal gevraagd worden hun verbruik te verlagen en Telenet behoudt zich het recht voor deze klanten tijdelijk op een lagere snelheid te plaatsen.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Ik heb nu 30Gb download die ik AMPER opgebruikt krijg.

  Vanaf Juni worden dat er 50.

  Wat me dan wel weer aanspreekt is de opwaardering in SNELHEID die ermee gepaard gaat.xD

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Uhu, En die AI cheat tenminste niet om je bij te houden. Ik weet nog dat er in bepaalde spellen graden in AI waren waar de bots gewoon cheats gebruikte om je te kunnen bij houden >>

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.